Aha, dobře, a co to je boilies? :)) to je jako návnada? koukám na to na googlu a vypadá to jako ferero rošé, akorát bez kokosu
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Emefej, gecco před 3283 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To jsou zarážky na připevnění boilies.
Boilie je nástraha určená speciálně pro kapry. Obvykle je to vařená nebo pečená kulička, jejím základem bývají vajíčka, sušené mléko a mnoho dalších přísad. Je to velmi tvrdé, kapři to milují, ostatním rybám to moc nechutná. Nenapichuje se to na háček, ale připevňuje se to na šňůrku přivázanou k háčku, která se provlékne otvorem v boilie, její konec se zajistí tou zarážkou (stačí i kousek sirky).
Upravil/a: Emefej
0 Nominace Nahlásit |
Ano, boilies je nástraha a návnada z vařeného těsta a dalších přísad. Má vždy kulatý tvar.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, mrkni se na https://www.zachytame.cz/ jsou tam články o všem možném o rybaření, tak se tam všechno dozvíš. Přítel je rybář a já jsem o tom nikdy nic nevěděla, tak když mám chvilku, tak si tam čtu články, abych před ním nevypadala jako takový neznalec.
Na háčku je šňůrka s očkem na konci. Pomocí navlékací jehly tu šňůrku protáhneš boiliesem, na konci ti trčí očko. Do toho zasuneš tu zarážku a tím je boilie upevněno. Na webu je milion stránek o lovu kaprů na boilies.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |