Pokud bych měl zájem, aby bylo možné prostřednictvím televizoru
odesílat data o tom, na jaký pořad se zrovna koukám a mohl se tak
zúčastnit statistik sledovanosti, na koho bych se měl obrátit? a je k tomu
potřeba ještě nějaký jiný přístroj kromě televize?
Doplňuji:
To by mě tedy zajímalo, podle jakých kritérií vybírají lidi, kteří
budou do těch statistik zařazení. Já jsem totiž slyšel i takový názor,
že pokud se rozhodne více lidí v rodině, že by to chtěla, může se
přihlásit esemeskou, ale co je na tom pravdy, nevím.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, dougie před 4989 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pokud vim tak lide jsou do peoplemetru vybirani podle statistickeho vzorku
… kdyby se mohl zapojit okamzite kdokoliv, kdo projevi sam od sebe zajem, tak
by ten vzorek nebyl moc dobry 🙂
Doplňuji:
více třeba zde
http://cs.wikipedia.org/wiki/Televizn%C3%AD_spole%C4%8Dnost#Sledovanost_vys.C3.ADl.C3.A1n.C3.AD
můžete také kontaktovat přímo agentury které peoplemetry provozují http://www.atmedia.cz/
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Čas od času se v médiích objeví výzva, kde se může člověk přihlásit. Potom se vybírá tak, aby byla zachová skladba obyvatelstva. Aby tam byly zahrnuty všechny věkové skupiny, místa bydliště podle počtu obyvatel atd. Vybere se vždy jen nepatrná část přihlášených. Těch kontaktních bodů je velice omezené množství. Sám se přihlásit a být vybrán, je víceméně nemožné
0 Nominace Nahlásit |
Kromě televizoru ti domů nainstalují ještě takovou krabičku jako set-top-box. Na té se musí dálkovým ovládáním přesně zadat kdy se díváte, kolik se vás dívá, když někdo odejde na záchod… Je to otrava… Já bych to nechtěla ani kdyby mne vybrali 😁
0 Nominace Nahlásit |
My to máme a je to přesně tak jak říká Lenjička.Musíte se pořád odhlašovat a přihlašovat a ty krabičky berou hodně elektřiny.A podle počtů bodů si pak můžete vybrat z kalendáře nějáké věci (flešku,vstupenky do ZOO,poukázky apod.) :)
O tom přihlášením s esemeskou nevím,ale přijdou lidi z Prahy a nainstalují to do všech televizí vyzkouší to a pak když třeba přepnete aniž byste byli přihlášení tak hned volají a mi to musíme mít ještě půl roku.
0 Nominace Nahlásit |
To by mě tedy zajímalo, podle jakých kritérií vybírají lidi, kteří budou do těch statistik zařazení. Já jsem totiž slyšel i takový názor, že pokud se rozhodne více lidí v rodině, že by to chtěla, může se přihlásit esemeskou, ale co je na tom pravdy, nevím.