Prosim,pomozte.Normálně mi šel zvuk,potom sem něco dělala v K-Lite codec(aktivovala sem Flac) a potom už mi nešel zvuk,v žádnym programu mi nic nešlo přehřát,ani u YouTuBe videa mi nešel zvuk..no a ve správci zvuku(něco takového) mi to napsalo,že zvukové zařízení neexistuje.Je možný,že sem ho nějak vymazala?Poraďte prosim.Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 5202 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Než složitě vypisovat nastavení, udělal bych jedno.
Start-programy-příslušenství-systémové nástroje a zde obnovení systému.
Zde obnovit stav počítače.
Zadej tam buď dnešní den, pokud už proběhla záloha nebo včerejší.
0 Nominace Nahlásit |
možné to je … dnešní zvukovky jsou z většiny jen software … jednoduše odeberte celý k-lite odeberte i ovladač zvukovky (ac97) nainstalujte si jeho nejnovejsi verzi po restartu si sezente balicek kodeku CCCP http://www.slunecnice.cz/sw/cccp/ a zkuste to znovu …
jen na okraj: je jiste ze s flacem to nema nic spolecneho, flac kodeky ani nemohou mit jakykoliv vliv na youtube prehravac (flash) … pokud instalace kodeku dela u vas problemy pouzivejte prehravac ktery je instalovat nepotrebuje treba VLC → http://www.slunecnice.cz/sw/vlc-media-player/
0 Nominace Nahlásit |
spíš než obnovovat systém (což je v tomto případě celkem zbytečný zásah a krok k rozprasení systému) bych odinstalovala k-lite vyčistila registry, restart a znova nainstalovala k-lite ;) považovala bych to za nejjednodušší krok.
pokud ve správci zařízení máš u zvuku žlutý otazník tak to bude chtít asi přeinstalovat ovladač na zvukovku, nicméně toto rozhodně nezpůsobí k-lite. ovladače na zvukovku najdeš na stránkách výrobce motherboardu, popřípadě jedná-li se o notebook, tak na stránkách výrobce notebooku. Máš-li externí zvukovku v pc, tak opět stránky výrobce zvukové karty.
0
před 5202 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |