Ať už ze zvědavosti co dělají, jaké to doma mají…
Přichází podzim, stmívá se brzy, do oken je vidět – láká Vás
to? Proč?
Já mám moc ráda v době adventu procházky, kdy už je večer tma a všude svítí nazdobená okna, případně o vánočních svátcích je uvnitř vidět rozsvícený stromeček, svíčky… Jako malá jsem takhle chodila s mamkou na procházky, tenkrát ještě tolik svítících oken nebylo, ale i tak to bylo hezké. Teď se zas už těším, až vyrazím na obhlídku vánočních oken se svými dcerami. 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? anonym, dudu, Andělé, Kerberus, hanulka11, fablen, anonym, rosinka před 4759 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kdyz jsem doma pres den a chodim se psem , tak jedine za dum do lesa. Ale
jakmile se setmi , tak uz mazu mezi domy na cumandu. 🙂 A ne jen o Vanocich.
Mam to tak cely rok. 🙂
Sama mam v dome ale uz od setmeni zatazeno. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
V létě obdivuji kytičky,o vánocích a velikonocích nazdobená okna a balkony,hezké záclony-ano, čumákuji dost často.Moc se mi líbí,jak se to ujalo,dříve tomu tak nebylo.
0 Nominace Nahlásit |
Je to velmi hezké, taky se rád dívám (hlavně když je vánoční
atmosféra).
Navíc moje teta bydlí v domě naproti nám a hezky vidím jejich nazdobený
stromeček.
0 Nominace Nahlásit |
Nenakukuji, kromě vánoc, kdy jsmer pravidelně chodili s dětmi, teď s vnuky a díváme se komu už Ježišek přinesl stromeček
0 Nominace Nahlásit |
Tak to mě v životě nenapadlo – chodit po ulici a nakukovat lidem do oken!Stejně mají všichni většinou zataženo.
0 Nominace Nahlásit |
Ne. nenávidím ty co to dělají a proto to nedělám taky. Zkrátka držím se pravidla: Co nemám rád, nedělám druhým.Navíc tyhle lidi nazývám čumilové a ty opravdu nesnáším. Už stačilo
0
před 4758 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |