Ahoj, kupujete si oblečení z e-shopu? :) Nebo raději preferujete osobní nákupy? :) Pokud nakupujete z e-shopu, tak z jakých nejčastěji? :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3703 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
kdysi dááávno ano, ale už jsem vyléčená a dnes ani náhodou…oblečení musí padnout a navíc se v něm musím cítit pohodlně a to nákupem při nákupu na netu předem nikdy nezjistím…a neustále posílat balíky zpět nemám zájem…stojí to čas, nervy a peníze .-)
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 3703 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Ne netu se oblečením přehrabuju´ s ještě o něco menší chutí, než
v reálu.
😉
Preferuju nákupy zprostředkované (tedy, když se někdo jde
„přehrabovat“ namísto mne) – s jedinou výjimkou, oblečení
outdoorové si vybírám zásadně sám a osobně.
0 Nominace Nahlásit |
Raději nakupuji v kameném obchodě, ale občas i přes internet. Ráda nakupuji v metalshop, blackcat a spiraldirect
0
před 3703 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z e-shopu kupuji ledacos. Elektroniku, knihy, programy a naposledy tašku do práce. Ale oblečení mne nikdy nakupovat přes internetový obchod nenapadlo. Nejen, že nevím jak bude padnout velikost (v minulosti se tu již řešily různé velikostní míry), ale jsem hodně vybíravý na textilní materiál. A různým visačkám a popisům nevěřím. Na materiál si ze zvyku musím šáhnout. Poznám v ruce co to je za kvalitu. Inu jak tomu říkám, jsem postižen textilní minulostí (škola a dlouholetá praxe v textilkách).
0
před 3703 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas ano, ale dávám přednost kamenným prodejnám. Chce to znát své míry a jde to. Z e-shopů dávám přednost velkým firmám s katalogovými nabídkami. Mají to zmáknuté. Příkladem je Halens: www.halens.cz
0
před 3701 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si třeba vždycky nejprve oblečení vyzkouším a pak si ho teda kupuji z e-shopu, protože mají třeba jinou barvu, která se mi líbí více nebo je to dokonce i levnější někdy :)
0
před 3700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravíčko s mamkou si objedváme oblečení ze storexxl.cz, protože máme trošku větší velikosti a to v normálních obchodech nemůžeme sehnat….
0
před 3694 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já osobně zase preferuji spíše, si oblečení vyzkoušet a pak si objednávat přes e-shop, ale je pravda, že třeba sportovní oblečení, to si kupuji normálně přes e-shop a jsem s tím spokojená, ale zase to módní, to moc né. Hrozně se mi líbí stránka storexxl.cz, mají tam opravdu hezké věci a můžu jen vřele doporučit :)
0
před 3682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já teda 90% oblečení nakupuju po internetu, je to pro mě úspora času, zvlᚡtřeba před Vánoci, a většinou ani v obchodě zrovna neseženu to, co zrovna hledám. Teď se chystám objednat šátek na podzim z osaleni.cz, mají zrovna akce. Do obchodu jdu vybrat např když potřebuju boty nebo rifle.
0
před 3674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já taky preferuju spíš nakupování přes internet. Je to pohodlnější a hlavně často i o dost levnější. Asi nejradši oblečení nakupuju z Bonprixu nebo Zootu. Na těchto obchodech je super i to, že se tam dají uplatnit slevové kupóny, které mají tady https://slevovykupon.net/ takže se na tom dá nějaká ta koruna ušetřit.
Já nakupuju jenom přes internet. Ušetří mi to hodně čas a navíc mě nebaví chodit po krámech a vybírat oblečení, který se mi líbí. V poslední době jsem si oblíbila second hand https://www.onlinesekac.cz/ , kde najdu všechno oblečení na jednom místě a za pár korun.
Příspěvek smazán administrátorem.
Jsou věci, které radno nekupovat na netu. Šatstvo, obuv, potraviny, léky, zásadně ne.