Naladil jsem tv Smíchov, ale nejde mi u toho zvuk. Vy co jste naladili a jste od Prahy směrem na Mělník, funguje vám tak jak má?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Elk, johana 56, Jikra před 4334 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžu říct, že ten Smíchov stojí za vyliž zadek, tam prakticky
opakují to, co běželo na nově.
Takže to poletělo hluboko do zadních pozic vedle Prima Cool, Prima Love a
podobných zbytečných stanic.
0 Nominace Nahlásit |
Chytám ho 20 km na sever od Prahy z Ládví na 642 MHz na velké síto s direktory bez předzesilovače. Podel mapy pokrytí byste ho měli chytit i v Mělníku.
0 Nominace Nahlásit |
Program tv Smíchov se mi naladil nějak sám. Jsem ale v Jižních Čechách a příjem je mizerný, rozpadá se, kostičkuje ale zvuk jde dobře.
0 Nominace Nahlásit |
No tak mě to chodí že na to zírám jako z jara. Bydlím ve Slaném což zas tak daleko od Prahy sice není ale jelikož mám před svým sídlem(tedy rod.domem ) školu ve vzálenosti cca 10m ale o 2 patra vyšší tak mám natočenou pozemní anténu na Ústí nad Labem. Tak že mux 4 chytám zřejmě nějakým odrazem a to že v parametrech: síla= 80% / kvalita=20% na plazmě Panasonic GW 50" ale podstatný je že to nekostičkuje. Howg.
0 Nominace Nahlásit |
Hlada: já vím, že podle mapy bych ho měl chytat bez problému, obraz mám dobrý, ovšem bez zvuku. Vepište odpověď…
Hoši -Hykam- se ptal na příjmové podmínky, potažmo zvuk a ne na vaše subjektivní pocity jestli to stojí za vyliž nebo nevyliž… čeho si! Takže k věci!