Nevím co si mám počnout se sousedkou. Bydlí v bytě nad námi a dělá nám samé naschvály. Byty jsou v osobním vlastnictví. Skoro každý den mě zbudí okolo 6 hodiny ráno bo škrká po bytě s nábytkem. Už sem ji domlouvala a ta se mi jen vysmívá, že si v bytě může dělat co chce. Věčně má televizi puštenou nahlas a hází i težké věci na zem, aby to udělalo co největší ránu. Děkuji za radu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fortin před 5411 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
v tomto případě vám doporučuji obrátit na správu domovní kde jim
váš problem zdělíte.ono by měli vám v tomto pomoci.ale tu stížnost
napište písemně a nechte si kopii.pokud nepomůže ani domovní správa tak
pak se obrátit na policii a požádat je o pomoc.
sežente si ale důkaz a svědka
0 Nominace Nahlásit |
Spolupracovnice to vyřešila. Půl hodiny před 6 pouští rádio na ústředním topení. Bezohledná sousedka se tedy budí dřív aby byla dřív unavená.
0 Nominace Nahlásit |
na Slovensku je na to zákon 182/1993. Neviem ako v ČR. Ak niekto sústavne porušuje zásady spolunažívania, je to dôvod na deložovanie. Platí to i bytoch v osobnom vlastníctve Musela by som nájsť presné znenie, ale treba si overiť české zákony.
0
před 5411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V ČR to nemuze byt jinak, ani jinde v civilizovanych zemich sveta.
0
před 5411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož jsme národ s nejhnusnějšími lidskými vlastnostmi, tak Vaše stěžování bude jen další vodou na mlýn sousedce. Ta bude dělat ještě daleko horší věci, bude Vás psychicky týrat. Jediným a vyzkoušeným lékem, který na tyto lidi platí, je naoko se s ní kamarádit, stále se na ni usmívat, s úsměvem již na dálku zdravit, zeptat se na její rodinu, potíže, litovat ji, nabízet ji pomoc, chválit ji i za nesmysly, pochlebovat, oznamovat ji i své návštěvy a omlouvat se za případný zvýšený hluk atd. Prostě se vtírat s úsměvem do její přízně, o věcech, které Vám na zlost provádí vůbec nehovořit a zejména si ji nepustit k tělu, žádné svěřování – ona by toho na 100% později zneužila. Tenhle způsob obrany chce však pevnou vůli a zejména silné nervy. Ale fakt to funguje. Pokud toto nezvládnete, tak jediná rada je hledat si nové bydlení.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek