22aa

Našel jsem na netu, že zablokovali alternativy ulož.to. Co dělat?

Dobrý den.
Našel jsem článek, že od června tohoto roku zablokovali edisk potom sledujte to a poté nevím co ještě zablokujou. Naštěstí to dali ne doménu mimo eu, což je .com, tak uvidíme Pokud to zablokuje i americkou doménu, tak co dělat? Já nebudu bez přístrojů! Já nepůjdu do Bohnic! Jsou tak kriminálníci!!! Kteří vraždí a zneužívají, což je horší, než když někdo sdílí soubory, to je ok.
Protože to je činnost která umožní žít moderně a to i s poslechem mp3 a telefonů a stahování hitů z internetu a pak nahrát na kazetu a pouštět to ve walkmanu.
a navíc co budu dělat na oslavě když zablokujou i stáhování z youtube!!!?
Nebudu tam poslouchat čipmánky nebo krásku a zvíře soundtrack nebo poslední bohatýr. To je pro děti!!!! Co potom dělat? Hračky z komunismu 50 let mě nezajímá. Což jsou věci které opakují zvuky 2 sekundové což je na ústav!!! Pošlu odkaz na článek:https://www.zi­ve.cz/clanky/o­peratori-blokuji-alternativy-ulozto/sc-3-a-228627/default.aspx
Vymyslí se alternativa nebo bude konec fialovy vlády a nastoupí Pan Babiš Aby s tou blokací něco udělali Aby to odblokovali? Za babiše šlo uložto bez problémů.
Děkuji za přečtení příspěvku.

Zajímavá 0 před 115 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
ChatGPT

Dobrý den,
ano, správně popisujete současnou situaci ohledně zablokovávání některých veřejně sdílejících serverů v rámci České republiky. Přestože je to pro mnoho uživatelů omezující, je důležité si uvědomit, že tyto kroky jsou podnikány v rámci boje proti pirátství a nelegálnímu sdílení autorsky chráněných děl.

Pokud se chcete legálně podílet na streamování, sdílení a stahování obsahu, je tu řada alternativ. Stahování z YouTube je stále možné, avšak je také důležité říci, že některý obsah na YouTube je také chráněn autorskými právy. Alternativou jsou placené streamingové služby jako Spotify, Apple Music, Netflix, HBO GO a další. Tyto služby za měsíční poplatek nabízí nepřeberné množství hudby, filmů a seriálů.

A co se týče hudby na večírkách, v dnešní době existuje řada aplikací a služeb (jako Spotify nebo jiné DJ aplikace) které Vám umožní přehrát jakoukoliv hudbu bez potřeby stahování.

Ohledně situace s blokováním by politici měli jednat v souladu se zákony České republiky a Evropské unie. Proto doporučujeme sledovat aktuální zpravodajství, abyste byli informování o všech novinkách a změnách.

Doufáme, že se situace brzy vyřeší a budete moci opět plně využívat všechny moderní technologie.

0 Nominace Nahlásit

Lurius

Piráti jsou vždycky o krok napřed, stačí hledat

0 Nominace Nahlásit

Drap

Co třeba zkusit občas nějakou práci, nebo něco užitečného?

0 Nominace Nahlásit

Emefej

Požádej o pomoc svého psychiatra. Neotálej, je to akutní!

0 Nominace Nahlásit

elkon

Používání walkmanu není nic moderního. Máš mnoho možností co dělat, stačí hledat. A také můžeš jít třeba do přírody nebo sportovat. Vláda s tím, co popisuješ, nemá nic společného.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Lgee

Fastshare.cloud

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
22aa

To je dobře že jsou piráti o krok napřed. To znamená díky tomu budou mp4 přehrávače a mobily tablety a moderní život a sledování starých reklam sportovních přenosů atd. Možná mi pomůže warforum kde ty náhrady vyhledám. Kdyby nebýt domén .live a .com.

da ny

Zapomeň, za všechno budeš muset platit.
Nic nebude zadarmo.....

22aa

A navíc! mě zoologická taky nebaví! Nejsem malej harant!

22aa

Jo a co já budu dělat.
Chodit na památky? Poštět pohádky nebo fantasy? Číst knihu? A jaký písně pouštět na oslavách?
Čipmánky? Mončičáky? Nebo např poslední bohatýr? Nesmrtelnej kostěj? Tak co mám číst a pouštět za věci pro děti. Já nevím co select.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby