Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak se jmenuje ten film, kde malý kluk(syn majitele velké firmy-hrál myslím i Kevina v Sám Doma) řídí jeho firmu na oříškové tyčinky myslím. A ještě jsem se chtěl zeptat, jaké máte rádi filmy,komedie atd. Mám totiž zlomenou ruku a jsem doma a nudím se. Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5250 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak název filmu tu už padl,dokonce 2× a jen dodám,že když se nudíte,tak přijde vhod cokoliv. Já mám ráda například Armagedon, Titanik,apod…ze zahraniční tvorby. No a když se fakt moc nudím,což není často,tak projedu filmy mého manžela,je totální blázen do české tvorby,počínaje filmy pro pamětníky,konče u novinek. Má toho kvanta a pořád sbírku doplňuje. Myslím,že to je nejlepší,já sama jsem občas překvapena z toho kolik filmů jsem ještě neviděla a to jsem starší než on.
0 Nominace Nahlásit |
http://www.csfd.cz/film/19270-sam-doma-a-bohaty/
////
nejlepší komedie všech dob se tu podle průměrných hodnocení diváků
dají dohledat taky, mrkni pro inspiraci
http://www.csfd.cz/zebricky/specificky-vyber/?limit=200&zanr=9&rok=0&rok2=0&puvod=0&typ=0
je to trochu přeautomatizovaná odpověď, ale mé oblíbené komedie by se ti líbit nemusely 🙂, takto je to jistější
0 Nominace Nahlásit |
Teď je to asi zrovna Krajina s nábytkem,ale to je podle toho na co zrovna koukám,za chvíli to bude něco jiného.
Tak to se můžete panenko koukat s georgem,určitě to bylo,jak to píšete,jelikož i on má stejný název filmu.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si že ten film se jmenoval SÁM DOMA A BOHATÝ mezi mé oblíbené komedie patří SLUNCE SENO všechny 3 díly,Kamenák je toho spoustu na co se ráda dívám.
0 Nominace Nahlásit |
Za „oblíbený“ bych jej neoznačkoval,ale zcela jistě za film,který na
mě udělal hluboký dojem.
Tak to nějak bylo. Tenkrát. „Schindlerův seznam“
Ústřední postava ani tak ne,je jedno proč,ale výjevy z těch lágrů..
Docela dlouho trvalo,než jsem TO rozdýchal.
0
před 5250 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek