S přítelem mám jet na dovolenou do Itálie-vše je již zaplacené,většina věcí koupených a zabalených.Mám ale problém.Vůbec se netěším,nikam se mi nechce jet.(S přítelem problém nemám.)Stává se vám to také a jestli ano,co s tím děláte?Děkuji za rady.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, rynek878 před 4840 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To nechápu =D
JEĎ! Nebo toho budeš pak litovat. Už je to zařízené, přítel se jistě
těší.
Uvidíš, jak se ti tam bude nakonec líbit.
0 Nominace Nahlásit |
Většinou taková dovolená je pak ta nejlepší. Já tedy to nemívám. Ale
vím když se mi někam nechce tak to vždy je perfektní. /nemusí to být ani
dovolená , třeba nějaký sraz či co/
Prostě to překonej , řekni si, že zase zažiješ něco úplně nového,
poznáš jiný kout světa a bude to prima .A co hlavní- odpočineš si od
běžných každodenních starostí .Tak se těš!!!!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Je. Ale s klidnou hlavou jeď. Opusť myšlenky na to, že bez tebe to tady nebude fungovat, že se všechno zhroutí, protože tvoje přítomnost je nepostradatelná a nutná, neboť jedině ty máš odpovědnost za běh světa a událostí. Nikdo nejsme nenahraditený. Odpočineš si a přijdeš na jiné myšlenky a souvislosti, přineseš si novou zkušenost.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že první večeře v taverně po slunečném dni prožitém ve vlnách a na písku na pláži ti tu blbou náladu vyrazí z hlavy.
A kdyby ne, tak se aspoň pokus to neotrávit příteli – ten je v tom snad nevinně :)
0 Nominace Nahlásit |
Může to být tím,že máte „nudný“ program anebo čekáte,že z dovolené se dovolená stane sama…zkuste si naplánovat nějaký výlet v rámci pobytu v Itálii nebo si stanovit cíl,na který se budete těšit,ať už je to moře nebo výborná italská kuchyně..
0 Nominace Nahlásit |
Naprostý souhlas s názory kolegů – jeďte a netěšte se, neboť
obdobné dovolené přinášejí nejkrásnější prožitky.
Jinak dvě škodolibé poznánky, které se Vás nemusejí týkat:
0 Nominace Nahlásit |
Abych odpověděla přímo a jasně. Ne, běžné to není (alespoň podle zkušeností mých a známých, dovolenou chceme mít permanentně). Jestli je to normální je jiná věc. A to, že cítíš to, co cítíš, s tím bych si nedělala vůbec hlavu. Souhlasím s ostatními. A užij si to! 😉
0
před 4840 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Klidně pojedu místo vás:-) Nechápu jak se člověk nemůže těšit na dovolenou..
0
před 4839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo, něco takového se mi už stalo také. Minulý rok jsem měl naplánovanou dovolenou v Dominikánské republice. Jak se ale začalo blížit datum odletu, tak ze mě to počáteční nadšení začínalo pomalu opadat a zažíval jsem něco podobného, jako vy. No, nakonec jsem ale letěl a dovolenou jsem si moc užil. :) Mimochodem, co se týče Dominikánské republiky, tak tady jsem nedávno narazil na docela užitečného průvodce: https://www.cestolino.cz/pruvodce/dominikanska-republika/ Třeba se někomu bude hodit. :)