Při styku s přítelem praskl kondom, nevšimli jsme si toho a přítel se do mě asi udělal, prý si není jistý (i při chráněném styku normálně radši vytahuje před vyvrcholením, ale tentokrát si nedaval pozor:/) Hned druhý den na to jsem dostala menstruaci. Myslíte, že je možné, že jsem otěhotněla? Jaká je pravděpodobnost?
Zajímavá 0 před 1407 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pravdepodobnosť otehotnenia počas neplodnych dní je takmer nulová, píšem takmer, lebo aj to sa môže stať, ale vo veľmi výnimočných prípadoch. Počítanie plodných a neplodnych dní pri pravidelnom cykle je jedna z metód antikoncepcie, aj tak sa zvykne to pozisťovať
0 Nominace Nahlásit |
Těsně před menstruací je „úspěch“ velmi nepravděpodobný. V tzv. „přirozeném plánování rodičovství“ je pár dní před a pár dní po menstruaci obvykle hodnoceno jako „bezpečné“. V případě zájmu doporučuju k prostudování (hesla přirozené plánování rodičovství, liga pár páru, apod) – jen varuju, někteří mohou mít problémy s častým odkazem na křesťanství.
0 Nominace Nahlásit |
Těhotenský test stoji 30 Kč. Přesto tu raději hodláte trotlit? Je opravdu tak obtížné koupit pár balení a průběžně se testovat? (Ne není – funguje to už hezkých pár desítek let.)
0
před 1407 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |