Poslední dobou dost přemýšlím nad tím, jestli nejsem divná. V dnešní době má každý twitter, instagram, facebook a takové ty další blbosti. Facebook mám, ale jen na psaní s kamarády, popřípadě na přihlašování na různé stránky. Ve škole jsou všichni celou hodinu i přestávku na „dotykáčích“ a já mám starý klávesničák a chytrý telefon nebo jak se tomu říká ani nechci. Nebo taky tohle – holky se teď, v těch 10 stupních (nevím jak u vás ale u nás je 10 stupňů) navlíkají do sukýnek a tílek, fakt to nechápu. Nebo jsou strašně moc namalovaný.. No prostě si připadám jak z jinýho světa, baví mě luštit osmisměrky a sudoku, mí stářníci hrají hry na mobilech a playstationech, já fotím pro sebe pro zábavu přírodu, oni každých 5 minut dělají „selfíčka“ a postujou to na instagram atd. Nejsem fakt divná? A klukům se tohle líbí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? bolak, zjentek, jirka F, anonym, lejdy.můn před 3343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Položme se na otázku – kdo je divný?
Ten, kdo se chová odlišně (a nepochopitelně) – a koho je míň…
A vůbec nezáleží na tom, zda je jeho chování společnosti nějak
nebezpečné či prospěšné (na tom, zda je nebezpečné nebo prospěšné
danému jedinci – už vůbec nesejde)…
😉
Takže – přestože se chováš třeba z mého pohledu soudně, jsi
divná – protože ve tvé společenské skupině jsi naprosto
ojedinělá…
😉
Ale nic si z toho nedělej – řiď se vlastním uvážením a buď
spokojená – být součástí stáda je děsně nudné…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Jsi úplně normální narozdíl od těch blbek co jsou u vás.
Ideály v selfíčkách a brouzdání po netu budoucnost nehledej.
Buď jaká jsi.
3Kdo udělil odpovědi palec? Frogman, lejdy.můn, Elfka Andy
před 3343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne, jsi jiná, voni jednou taky zestárnou a nebudou stíhat změny, inovace, budou připadat si zcela nemožní…nemám TV, auto, mobil mám z bazaru, PC poskládal si z dílů sám a jsem navýsost spokojen s tím co mám, hodně však čtu a přemýšlím…
2Kdo udělil odpovědi palec? lejdy.můn, Elfka Andy
před 3343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty jsi můj člověk…! Mám to podobně, až na to, že já většinu ‚života‘ trávím na pc… :DD
0 Nominace Nahlásit |
normální je bejt ovce, tak jestli ti vadí že nejseš ovce, tak ano, nejseš normální..
vem si třeba takový německo za 2. světový války, tehdá bylo zase normální udávat a zabíjet židy, ďála to většina, tak to bylo normální (=běžné=představující normu) > http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/normalni ale to že něco dělá většina ještě neznamená že je to tak správně
0 Nominace Nahlásit |
no jestli nejseš lesbička, tak divná nejseš ..představ si, že někdy podobný pocity řeší i lesby ..no prostě paradox ..akorát ta poslední věta je jim fuk ;q
0 Nominace Nahlásit |
barbakan – Ne, jen mě zajímá co si o mě myslíte O.o Protože si fakt připadám jak z jiný planety.. Nechápu lidi co takhle reagujou -_-
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |