Dobry den, je mi dvanact let. Mam divnou otazku, no zacnu… prvni menstruaci jsem dostala 8. ledna tohoto roku, jeste jsem ji nedostala (mela jsem ji hodne slabou). Nespala jsem s nikym (ja?!), ale chodim se sprchovat po mem tatkovi, a kdyby to tam bylo…, sedam si do sprchy na zem a bych si namydlila hlavu, oholila nohy… bojim se, ze sem tehotna (ale asi by se to splachlo ne? Pres ty kachlicky, a 80 procent menstruacnich cyklu neovuluje v prvnim roce (jeste tak ze zacatku, a byvam tam plus minus 10 minut nez jdu ja a pry 80 procent spermii umira do 20 minut) a navic si rikam jak jinak by ostatni rodiny?! Dekuju za odpoved
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Agneta před 3163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jen to slovo sprchovat je špatně. Otázkou tedy je, jestli je znám nějaký případ, kdy nějaká takto otěhotněla…totiž prý ještě v šedesátých létech se na vsi koupala celá rodina v jedné vaně a vodě (vždy v sobotu) … :D
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, NelieM
před 3162 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je absolutní nesmysl… ale pokud chceš jistotu, tak si zajdi ke gynekologovi, určitě ti to i vysvětlí.
0 Nominace Nahlásit |
Na dvanáct let umíš pokládat otázku velice fundovaně…Nechci být hrubá, ale pokud se v té koupelně neděje nic jiného, byl by to medicínský zázrak.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 3163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A ako by sa tie spermie do teba dostali ?
A aj tvoj otec by musel vyvinúť istú aktivitu, samé od seba sa von
nedostanú.
Upravil/a: isteron
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |