Chceme si s přítelkyní pořídit nějakou kvalitní deskovou hru, která by nás zabavila na co nejvíce času a dalo by se v ní taktizovat. Samozřejmě by byla ideální World of Warcraft, ale než za to dáme dva tisíce, tak se raději ještě poradíme. Pokud někdo máte zkušenosti s hrami typu Osadníci nebo Carcassonne, tak pište. Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bobánek, chudst, anonym před 4860 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Člověče, nezlob sa.
Dáma.
Šach.
Doplňuji:
Pre Kablik aj ostatní,
vrchcáby možno poznáte, pôvodný názov backgammon
pravidlá najdete na stránke:
http://www.backgammon.cz/pravidla
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
Me naprosto uchvatila hra, na jejiz nazev si ted nemohu vzpomenout. Je to spis takova detektivni deskova hra – jste detektiv a patrate po vrahovi. Ani na pravidla uz si presne nevzpominam, jen z toho pochazi slavne hlasky, ktere muzete slychat i z ruznych filmu a serialu (ted jsem to naposledy slysel v Dr.Housovi) – napriklad „Udelal to sluha, v kuchyni, svicnem.“
edit: Jo! A vzpomnel jsem si! Jmenuje se Cluedo.
0 Nominace Nahlásit |
Aktivity . ( to je jedine hra , kterou se mnou nekdo hraje ) , protoze to
neni " inteligentni " hra , tak pry nezdrzuji. ! ☹ -iv-
P.S. Osadnici se mi libi , ale tam pry zdrzuji a myslim , ze se ani neda hrat ve
dvou. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Je to určitě individuální, každého baví něco jiného, já jsem přišel na chut Scrable. Chci se však zeptat znalců, od vidění znám hru,její název jsem nikdy nezjistil,pokusím se ji popsat,hraje se to v dřevěné krabici asi 40*25 cm, na kratších stranách jsou barevné špičaté trojuhelníky,používají se k tomu kameny jako u dámy a hází se kostkou, hledal jsem to na netu už mnohokrát, ale bez úspěchu, setkal se s tím už někdo?
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jestli je to úplně desková hra spíše ne..Ale hrozně mě bavil Twistter.. :)
0 Nominace Nahlásit |
Osadníci a Carsassone jsou super, ale myslím, že ne pro 2 lidi, taťkovi a jeho přítelkyni teď chceme zkusit koupit Blokus duo
0 Nominace Nahlásit |
Pro Kablika: Nejsou to ty Vrhcáby (Backgammon)? Jinak děkuji všem za odpovědi. Zatím to vypadá tak, že se mrknu na ty Osadníky.
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |