Odpoveď byla označena jako užitečná
Tak co jim je ukazujes ! Kup si dobrou p. a to budou cumet .
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, briketka10, gagaga
před 3960 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Dřív nebo později narostou každé. A osobně mám raději spíš menší než obrovská prsa. Nehledě na věk a gavitaci :)
Přijde starší bába s prostřeleným kolenem k doktorovi. Doktor: jak se vám to podařilo? Ženská: chtěla jsem spáchat sebevraždu a dočetla jsem se, že se mám střelit dva centimetry pod levý prs. – tak takhle fakt ne.
6Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, anonym, knedlik123, gagaga, Andre5000, Kat ka Suky
před 3960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám taky malý, ale dobrou podprdu
koupila mi ji teta na dovolený není to
žádná ta Push-up ka, jak se jim říká..
je podobná této a je v ní taková výplň,
která jde vyndat a prát, ale nebyla tak
drahá dají se sehnat levnější 😁
http://eshop.lyze-radotin.cz/damska-sportovni-podprsenka-sensor-support-x-black/?gclid=CLDg3Iqq3rsCFUdZ3godKnoACw
0 Nominace Nahlásit |
Podívej, lepší je být plochá, než pitomá. A to ti posměváčci jsou určitě. Moje spolužačka byla „plochá“ ještě v 17 letech a krásně to dohnala na skvělé trojky. Takže si s tím nelámej hlavu, jenom málokterá žena plochá zůstane. Dospívání dělá s tělem opravdové divy. Pokud se nic nebude dít ani v 15–16 letech, tak se zkus s gynekologem poradit, zda nejde o hormonální poruchu. Nemyslím si ale, že by tě to postihlo. Tohle je opravdu vzácná porucha.
0 Nominace Nahlásit |
No to víš chlapum nerostou…:D jen sranda..
Kolik ti je me zacaly ve 12 kazdej ma svuj cas a vazne zjisti jestli nejses
kluk..:D sranda
Skus pit pivo v nem jsou zensky hormony…:D
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gagaga, baryyk500
před 3960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Organizmus si sám poradí, nesrovnávej se s ostatními, všechno má svůj čas. Záleží na stravě, prostředí, genech a mnoha dalších faktorech. Tyto ženské věci prober se starší kamarádkou, nebo s někým z rodiny.
0 Nominace Nahlásit |
ocko má v první větě chybu ..jestli chceš jít s proudem a být bez starosti, tak je lepší být pitomá, nežli plochá
zjentku, nepořipadáš si nedoceněný?
ani ne, ale tobě ano ,) ..tak to naprav a dej sakra víc palců né, za děkuju si asi nic nekoupím ty chytrá :o
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |