reika

Nemohu se dostat do e-mail. schránky na Centrumu.

Zdravím. Nemohu se dostat do e-mail. schránky na Centrumu. Přitom heslo znám. Vymazala jsem cookies, restartovala. Poraďte mi, prosím. Díky.

Zajímavá 0 před 9 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

Dotaz typu: proč mi na zahradě nerostou růže?.

Stejně jako netuším, proč ti, případně, nerostou na zahradě růže, rozhodně ani netuším, proč ti nejde se přihlásit do e-mailu na centrum.cz.

Ovšem nejpravděpodobnější je, že:

• zadáváš heslo nesprávně: klikni na symbol oka a heslo si zkontroluj,
  • heslo jsi zapomněla: to jest, domníváš se, že heslo zadáváš správně, ale ve skutečnosti tomu tak není nebo
  • účet byl hacknut: u účtů bez dvojité autentifikace se to stává poměrně často, a pokud jde o kombinaci slabého hesla a absence dvojité autentifikace, není otázkou jestli bude účet hacknut, ale kdy.

V obou posledních případech klikni na „zapomněl/a jsem heslo“, nebo něco podobného. Zadáš alternativní e-mail / telefon, přijde ti odkaz, na ten klikneš a zadáš heslo nové.

Heslo by mělo být generované, dostatečně silné a měla bys používat dvoustupňovou autentifikaci.

Pokud nemáš v profilu účtu uložen dostatek údajů pro obnovení účtu, např. alternativní e-mail, telefonní číslo, atp., v případě, že jsi heslo zapomněla, nebo byl tvůj účet hacknut, pravděpodobně o něj přijdeš.

V takovém případě můžeš zkusit ještě kontaktovat poskytovatele, někdy čeští poskytovatelé umožňují obnovu např. na základě poslání elektronického obrazu OP, nebo něco podobného. To už si, ovšem, řeš s nimi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Málo informací, ale možná postačí tohle, nebo zavolat na jejich Helpdesk a domluvit se.
https://freema­il.help.econo­mia.cz/?/Ticket­s/Submit

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
reika

Pro Filip84 = Kontaktovala jsem ráno poskytovatel, jak dlouho asi trvá, než mi odpoví? Dala jsem své telefonní číslo…

Filip84

reika: Jakože Ti budou volat zpátky?

Bývá to docela rychlé, obecně, 1–2 dny, teda co jsem řešil, kdysi, problémy s e-mailem s Microsoftem, tak mi odepsali v řádu jednotek hodin.

Jak je to u centrum.cz fakt nevím! 😅

Nový příspěvek