Dotaz typu: proč mi na zahradě nerostou růže?.
Stejně jako netuším, proč ti, případně, nerostou na zahradě růže, rozhodně ani netuším, proč ti nejde se přihlásit do e-mailu na centrum.cz.
Ovšem nejpravděpodobnější je, že:
V obou posledních případech klikni na „zapomněl/a jsem heslo“, nebo něco podobného. Zadáš alternativní e-mail / telefon, přijde ti odkaz, na ten klikneš a zadáš heslo nové.
Heslo by mělo být generované, dostatečně silné a měla bys používat dvoustupňovou autentifikaci.
Pokud nemáš v profilu účtu uložen dostatek údajů pro obnovení účtu, např. alternativní e-mail, telefonní číslo, atp., v případě, že jsi heslo zapomněla, nebo byl tvůj účet hacknut, pravděpodobně o něj přijdeš.
V takovém případě můžeš zkusit ještě kontaktovat poskytovatele, někdy čeští poskytovatelé umožňují obnovu např. na základě poslání elektronického obrazu OP, nebo něco podobného. To už si, ovšem, řeš s nimi.
0 Nominace Nahlásit |
Málo informací, ale možná postačí tohle, nebo zavolat na jejich
Helpdesk a domluvit se.
https://freemail.help.economia.cz/?/Tickets/Submit
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Pro Filip84 = Kontaktovala jsem ráno poskytovatel, jak dlouho asi trvá, než mi odpoví? Dala jsem své telefonní číslo…
reika: Jakože Ti budou volat zpátky?
Bývá to docela rychlé, obecně, 1–2 dny, teda co jsem řešil, kdysi, problémy s e-mailem s Microsoftem, tak mi odepsali v řádu jednotek hodin.
Jak je to u centrum.cz fakt nevím! 😅
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1168 | |
Hlada | 1133 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 733 |
Software |