Tak celý život hledáte někoho rozumného, moudrého, zkrátka a jednoduše vnitřně krásného. No a když ho pak dílem obrovské štěstěny nakonec najdete, tak teprve potom se díky tomu v plném světle ukáže, jaký jste sám blbeček. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Je tohle prokletí? Neb jde o jakýsi paradox a možná existuje i logické zdůvodnění, či dokonce rovnice? 😲 Děkuju.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 18 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To máš přece v Matouš 7:7–8. Prostě a bude vám dáno, hledejte a naleznete ..... A když hledáš obraz, který si představuješ, tady máš výsledek.
Upravil/a: Kelt
0 Nominace Nahlásit |
Přesněji to je HOROR! Ovšem jen pro mne. 😉 Jax mě proboha našel bez toho, že bych si toho všiml? 😮 😛 😁
0 Nominace Nahlásit |
Prokletí je domněnka, paradox v tom žádný není, je to dokonale logické:
Jestliže máš problém se svým okolím, je to tvůj problém, nikoli starost tvého okolí.
Tvé okolí nemůže za tvé nízké sebevědomí a nulovou sebeúctu.
0 Nominace Nahlásit |
Člověk má zpravidla potřebu za něčím jít. Jakmile toho dosáhne, tak si stanoví další cíl.
Porucha je, když ty cíle jsou extrémně nadsazené. To už je pak megalomanie.
0 Nominace Nahlásit |
Tonda Káňa>>> Depák! Snaha byla, ale páč jsem TÁÁK VELKÁ sffině z jeskyně, že mne ani PEKLO nechtělo, musím tady ještě pořád prudit. Přinejmenším do doby, než vymyslí něco onačejšího, co by mne bylo hodno. 🙂
Eh ty – cáks TAK RYCHLE zapomněl, že na černé díry (přesněji tělesa s „horizontem událostí“) a další bubáky nevěřím (přinejmenším dokud nebudou nějak seriózně podloženy)? 😮
annas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2650 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1357 | |
led | 1354 | |
aliendrone | 1180 | |
zjentek | 1077 | |
Kelt | 1013 |
Astronomie |
Fyzika |