zjentek

Není toto čiré prokletí?

Tak celý život hledáte někoho rozumného, moudrého, zkrátka a jednoduše vnitřně krásného. No a když ho pak dílem obrovské štěstěny nakonec najdete, tak teprve potom se díky tomu v plném světle ukáže, jaký jste sám blbeček. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Je tohle prokletí? Neb jde o jakýsi paradox a možná existuje i logické zdůvodnění, či dokonce rovnice? 😲 Děkuju.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 18 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Kelt

To máš přece v Matouš 7:7–8. Prostě a bude vám dáno, hledejte a naleznete ..... A když hledáš obraz, který si představuješ, tady máš výsledek.

Upravil/a: Kelt

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Ty nemáš mozek, že se musíš ptát cizích lidí na každou kravinu?

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Přesněji to je HOROR! Ovšem jen pro mne. 😉 Jax mě proboha našel bez toho, že bych si toho všiml? 😮 😛 😁

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Prokletí je domněnka, paradox v tom žádný není, je to dokonale logické:

Jestliže máš problém se svým okolím, je to tvůj problém, nikoli starost tvého okolí.

Tvé okolí nemůže za tvé nízké sebevědomí a nulovou sebeúctu.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Člověk má zpravidla potřebu za něčím jít. Jakmile toho dosáhne, tak si stanoví další cíl.

Porucha je, když ty cíle jsou extrémně nadsazené. To už je pak megalomanie.

0 Nominace Nahlásit

da ny

To nebude prokletí, ale prozření … 😉

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

aliendron: Tak tebe nespolkla černá díra? 😂😂

aliendrone

Tonda Káňa>>> Depák! Snaha byla, ale páč jsem TÁÁK VELKÁ sffině z jeskyně, že mne ani PEKLO nechtělo, musím tady ještě pořád prudit. Přinejmenším do doby, než vymyslí něco onačejšího, co by mne bylo hodno. 🙂

Eh ty – cáks TAK RYCHLE zapomněl, že na černé díry (přesněji tělesa s „horizontem událostí“) a další bubáky nevěřím (přinejmenším dokud nebudou nějak seriózně podloženy)? 😮

Nový příspěvek