Doplňuji:
bolaku,ne já,ale moje 4,5letá vnučka!!!
Tos mně teda pobavil,už ho vídím,jak se do toho hrne !/můj manžel/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? aramah, Rico, hanulka11, anonym, suaeda, Deli před 4764 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je zřejmně zapotřebí aby žvýkačka ztvrdla.Toho lze docílit tekutým dusíkem ve spreji který se prodává na odstranování žvýkaček z koberců a vláken.Jaký bude konečný výsledek v případě odstranění žvýkačky z vlasů si ovšem netroufám tipnout.
0 Nominace Nahlásit |
Možná budu mít řešení. V drogeriích prodávají na odstranění žvýkaček z oděvů tzv. „Ďáblík na skvrny – lepidlo & žvýkačka“. Menší žlutá plastová lahev od „Dr.Beckmann“. Mám vyzkoušeno, že žvýkačky po aplikaci tohoto přípravku se velice snadno vydrolí a látka vč. barvy zůstane netknutá. Ale je na vlastním zvážení, zda to použít na vlasy.
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš požádat manžela aby ti ji z vlasů „odžvýkal“, ale je to takové dost prasátkovské řešení :)
0 Nominace Nahlásit |
Když je jí 4,5, tak bych byla pro ustřižení, pokud jí nemá na vršku hlavy.
0
před 4763 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pro katušš – právě že si ji přilepila nad čelem u kořínků vlasů.Ale nakonec to zvládli kombinací mražení zeleninou z mrazáku,citrónování a octování,nakonec olivový olej a najednou byla žvýkačka pryč!
Dnes jsem si přečetla v magazínu Mladé fronty,že se mají vlasy na chvíli ponořit do sklenice s coca colou,po chvíli působení nápoje půjde prý žvýkačka jednoduše utřít suchým hadříkem.Tak příště vyzkoušíme.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |