V internetovém prohlížeči Internet Explorer 11 mi najednou přestala fungovat funkce stahování souborů, oper. systém mám Windows 7 Home Premium. Děkuji za pomoc.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3532 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vědět, čím to může být, není až tak důležité jako vědět, jak se toho zbavit 🙂 fcoop tě myslím navádí správným směrem a kdyby to nevyšlo, tak by ti možná poradil někdo zkušený, kdo by ale tvůj PC dostal do ruky; takhle je to nedostatek informací.
0 Nominace Nahlásit |
Projdi si to,třeba najdeš řešení.
http://support2.microsoft.com/fixit/cs
0 Nominace Nahlásit |
úplne na začiatok – prosím, nepoužívajte spojenie „V internetovém prohlížeči Internet Explorer“ – lebo internetový prehliadač a ie sú dve rozdielne veci – ie rozhodne nie je prehliadač. ale to je iba slovíčkarenie.
k otázke:
„mi najednou přestala fungovat funkce stahování souborů“ – čo si pod
tým máme predstaviť?
nejaké hlásenia? (od ie, resp os?)
skúšali ste sťahovanie v skutočnom prehliadači?
nemáte zakázaný js (ak to ie dokáže) a odkaz na download je v js?
nemáte nejaký limit od poskytovateľa pripojenia? (fup?)
…
proste, zišli by sa nejaké podrobnosti.
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Můžeš na zkoušku přejít na Firefox, zde si můžeš jako doplněk dát na lištu tolik stahovačů, kolik budeš chtít.
0
před 3531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
arygnoc, jsi malinko předpojatý, MSIE verze 10 a zejména 11 už jsou dost použitelné jako internetový browser, ačkoliv i já osobně bych je nikomu nedoporučil ;) dokonce (nemohu doložit zdroj, ale z prstu si necucám) jsem četl, že jedenáctka má ze současných prohlížečů nejrychlejší a nejméně paměti žeroucí engine. Samozřejmě, nutno dodat, v době uvedení MSIE 11 do oběhu.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |