Moje BFF dostává vize, vypadá to tak, že když něco dělá, tak najednou už vůbec nevnímá nic jiného než tu vizi. Jednou byla u nás a udělalo se jí špatně, že se něco špatného stane a vida rozešel se se mnou kluk, s kterým jsem chodila 7 měsíců a před pár dny se stalo, že viděla, že někdo umře a co myslíte, dnes mi umřel křeček. Nemá je moc dlouho, ale už několik let používá kyvadlo. To je zvláštní kamen na provázku a vy se zeptáte na otázku a kyvadlo buď e bude kývat ze stranu na stranu nebo kolem osy. Několikrát jsem to viděla a je to opravdu pravda. Je to zvláštní. Kdyby jste o tom někdo věděli víc než doteď my, prosím napište. Začínáme být zoufalí. Nikdo kromě mě jí nevěří a nemůžeme nic ohledně toho najít. Proím pomozte jí.
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, zzzzz, da ny, Kepler před 3115 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám taky takové vize
Tedy ne přesně takové vize, ale už mě několikrát ve snu napadlo řešení nějakého problému, nebo mě něco upozornilo, že nějaký problém mám (aniž bych o něm měl tušení).
Upravil/a: Kepler
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit |
Je to hloupost
I když si myslím, že o tom něco vím a mám snad i jisté zkušenosti, nemohu odpovědět. Chybí v anketě jiná možnost. Nehledě k tomu, že na takovéto forum se takové věci spíše nepíší.
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem se s tím seznámila a věřím tomu, ale nemám je
Co je BFF: http://www.odpovedi.cz/otazky/co-je-bff
lidem, kteří používají kyvadlo a nebo jsou duchaři + mají vize bych se
spíše vyhýbal. Věřím že takové věci fungují a asi vím i proč,
nemyslím si že je to správná cesta, zejména podle Bible, křesťanství.
Cesta jak se z toho dostat je přestat se zaobírat těmi věcmi, věřit Bohu
a obracet se k němu (Bible).
Upravil/a: postcd
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem se s tím seznámila a věřím tomu, ale nemám je
Chybí mi možnost další (jiné) odpovědi :)
Znám takové lidi a je to pro ně často i „těžký batoh“, sama občas
vím… …podobné otázky zde již byly…
Po dobu více jak 40 let vím, že někdo v rodině, příbuzenstvu zemře,
z které strany (rodičů, mně, ale znám jen pohlaví).
Spíše než časté vize mám dobrou intuici (což je u žen běžné).
0 Nominace Nahlásit |
Nic o tom nevím
lebo nikto o tom nič presne nevie.....toto je presne tá ,,šedá zóna" ľudstva, ktorá je neprebádaná
nepopieram, že môže vidieť budúcnosť
ale ak jej to škodí, a ak sa hrá s kyvadlom bez dozoru (ja veľmi na kyvadlá neverím, ale verím, že tieto javy majú rôzne spúšťače) tak nech s tým prestane!
postcd: koľko krát sú v Biblii spomenutí ľudia s vešteckými snami? aspoň 10 krát? nehovoril náhodou nejaký Jozef s faraónom o dákych pohromách, ktoré videl v snoch? a Mojžiš? aspoň si tú Bibliu prečítajte......ak nechcete vyzerať ako abstinent na fóre pre sládkov.....
0
před 3114 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám taky takové vize
Třeba jednou sem viděl vizi že bude terroristicky útok a on pak byl akorát byl trošku odlišní bylo asi o 6 mrtvých méně :D
Upravil/a: Lgee
0
před 3114 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |