Mám problém, ať použijeme jakoukoliv aviváž, prádlo nevoní. Nedávno dokonce trochu smrdělo po odpadu. Nalil jsem do odpadní hadice tekutý čistič odpadu, použil čistič pračky od Lanzy, a prádlo pořád nevoní. Nemáte nějaký tip co s tím? Pračka nemá ještě ani 2 roky.
Zajímavá 0 před 2603 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já před pár měsíci „pračku vypral“ octem. První jsem ji očistil, všechny záhyby na těsnící gumě, filtr, odpumpoval vodu z okolí filtru (vždycky tam něco zůstane). Pak jsem rozlil litr octu do nádobek na aviváž, prášek a zbytek do bubnu. Režim na nejdelší s nejvyšší teplotou. Po vyprání se buben lesknul, zmizela ta usazená špína, prádlo od té doby voní víc.
4Kdo udělil odpovědi palec? quentos, Dochy, Mc Merkurion, Kepler
před 2603 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prádlo také odmítne vonět, když ho po vyprání necháš v pračce odpočívat! Po vyprání musí ihned ven a na vzduchu uschout
0 Nominace Nahlásit |
Ověř si, zda pračka dobře odčerpává vodu, zda není ucpané sítko na odtoku (některé pračky mají, některé ne), zda dobře odtéká odpad, vyčisti pračku jak radí Muffz – toho octa tam můžeš nalít víc, nám servisák po výměně topného tělesa (v záruce… a to prý mělo být topné těleso extra odolné vůči vodnímu kameni) radil nalít tam na čištění 3 litry a pustit vyvářku. Prádlo by po vyprání mělo vonět i bez aviváže – a to se snažíme používat mýdlový gel bez parfému (nebo alespoň s minimem)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek