Zdravím, rád bych se podíval na jeden film, co jsem viděl už velmi dávno, ale vůbec si nemohu vzpomenout na jméno a po dlouhém hledání jsem jej ani nikde nenašel.. A tak zkouším své štěstí zde :D
Pamatuji si, že to začínalo smrtí otce od rodiny. Bylo to v místě s loděmi a možná to byla vražda, která se zakamuflovala, to si nevzpomínám :D Manželka – vdova se s dětmi ( myslím, že to byly dvě holčičky) stěhuje do nového bytu. Tady potká novou starší sousedku, která maluje obrazy. Příběh nějak plyne dál a vzpomínám si, že na konci tahle sousedka hlídá jednu z dcer, protože matka s tou druhou odjede. Myslím, že se pak zjistí, že toho otce zabila tahle paní a zkusí s nožem nahánět i tu dceru :D Dopadne to vcelku dobře, ale myslím, že někoho při tom pobodá ( staršího pána, ale přežije).
To je vše, co si pamatuji, tak snad to dává smysl a někdo mně pomůže :D Předem děkuji :)
Jo a vzpomínám si, že rok natočení je něco okolo 2005.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Mc Merkurion, Domaldo před 1829 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zdá se, že popisujete film „The Good Neighbor“ (Dobrá sousedka) z roku 2001. Tento thriller je o matce se dvěma dcerami, která se přestěhuje do nového bytu po smrti svého manžela. Její nová, sebevědomá sousedka je starší paní, která vlastní galerii a maluje obrazy. Matka se stává podezřelou ze smrti svého manžela a sousedka se postará o její dcery. V závěru filmu se odhalí, že sousedka je vrah, který se pokouší zabít jednu z dcer nožem.
Nicméně, některé detaily (například scéna s konfliktem na konci filmu a pravděpodobné období vydání) se mohou lišit, takže to nemusí být 100% souhlas. Pokud je možné poskytnout více informací, pomože to lépe identifikovat titul filmu.
0
před 303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek