jen pro divky..
Doplňuji:
no a je mi teprve 12 :// normalne
když mám krámy tak citim jak mne to teče a když krámy nemam tak citim jak
teče toto o čem jsem psala,ale vubec mne nic nesvedí ..
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4803 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to výtok, který může mít více příčin. Návštěva gynekologa je na místě. Nabere vám kultivaci a zjistí jaké bakterie se v něm nacházejí a podle toho vám předepíše léky. Většinou to bývají čípky. Někdy je i potřeba přidat klasické léky. Nemusíte se plašit, nemusí jít hned o nějakou nemoc. Hodně velké procento žen má tyto potíže a většinou jak jednou začnou, už se vás drží. Můžete si v lékárně koupit také živou kulturu, která dobře působí na prostředí v pochvě. Nebo si můžete koupit čípky např. Gyntima a po pohlavním styku si je preventivně zavádět. Prostředí v pochvě se lépe dostane do svého normálního stavu 🙂 Ale každopádně navštivte nejprve svého gynekologa. Může jít opravdu o zánět a na ten potřebujete odbornou léčbu.
5Kdo udělil odpovědi palec? GM, quentos, Michal Kole, chudst, anonym
před 4804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli vás to nesvědí,nepálí a není to nijak cítit,tak to není nic špatného.Někdy tak dává tělo na vědomí potřebu milování.
4Kdo udělil odpovědi palec? quentos, Michal Kole, pokazdejinak, chudst
před 4804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli to nesvědí ani nezapáchá a má to průsvitnou až světle bílou barvu, pak máš s největší pravděpodobností na mysli normální výtok, který z pochvy vytéká neustále (několikrát denně) a neznamená to vůbec nic, jenom že se vytváří nový sekret a ten prostě občas vyteče (jako se ti dělaj pořád nový sliny) a je to uplně normální – jsou na to přímo určený tzv. slipový vložky. Samozřejmě při vzrušení se produkce zvýší, ale tvoří se i bez něj.
4Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, pokazdejinak, anonym, 773038948
před 4803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi nějaký zánět, navštívit gynekologa
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, chudst, fablen
před 4804 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V každém případě navštiv lékaře může to být infekce třeba z koupaliště. Po odebrání vzorku na vatičku se dá udělat rozbor a podle toho nasadit léky.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |