Bez fyzické přítomnosti je vždycky radit „zábava na několik dní,“ protože kdybys věděl, jak máš cíleně závadu a její symptomy popsat, tak bys nepotřeboval radu :-/ 🙂 takže podle toho, cos zatím popsal včetně Diskuze, tak máš buď wifinu v notebooku vypnutou, anebo se prostě wifina pokazila, z čehož by plynulo, pokud je notebook v záruce -⊳ reklamovat, pokud není -⊳ bude se muset koupit wifi externí, která se strká (v moderních noteboocích) do USB.
0 Nominace Nahlásit |
Mám taky Notebook Lenovo. Dostal jsem od O2. Strhávají mi peníze. Teď nemám, tak jsem nezaplatil, proto nemám připojení. Možná je to tvůj případ. A pak se dívej na technickou stránku, kabely a pod
0
před 1857 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cochee děkuji za odpověď. Už vyřešeno. Nějakým způsobem se to vyplo. Aktualizovala jsem sítě a vyřešeno.
Ok, takže si pohledej, jakým způsobem jsi to vypnula, ať víš pro příště. Může to být klávesová zkratka, jak psala marci1, na klávesnici vidím, že u F7 je symbol letadla, takže Fn+F7 může fungovat jako „režim letadlo“ u mobilů, který vypíná všechny aktivní sítě. Taky to jde určitě myší z Windows, přes nějakou tu ikonku v hlavním panelu nebo jak se to dnes u Win10 jmenuje.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |