Dobrý den, můžete mi prosím poradit jaký zvolit notebook ke koupi. Spíš něco méně náročného, budu využívat jako prohlížeč,na přehrávání a vypalování filmů ,případně na hry jako jsou šachy atd. Cenová relace do 10.000 kč Za rady a tipy předem díky
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Verule201 před 3658 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste nějaký používaný, který bude správně fungovat a bude levnější než nový :)
0 Nominace Nahlásit |
Pokud bys uvažoval racionálně tak zjistíš, že (obzvlášť za 10k) můžeš koupit pár let staré profi korporátní počítače, co toho nabídnou víc než nová plečka za 10k. No a dostaneš záruku a OEM systém. Ve výsledku máš tedy lepší produkt, já si nový počítač nekoupil nikdy, vždycky jsem si bral předváděčky apod. Prodává to kde kdo, ušetřil jsem tak minimálně 50% z původní ceny…
O tom silně pochybuji, a znovu pokud bych to takhle chtěl pak bych tak formuloval otázku, díky za SNAHU
Z čeho myslíš že se ty nové za 10k staví? Staví se to ze starých hi-tech technologií, co jsou již dávno překonané ale pořád máš linky na výrobu patřičného hw co stojí balík. No tak vyrobíš ještě pár takových vynálezů typu Pentium M apod., doplníš o pár B-class displayů a je vyřešeno. Pochybuj si o čem chceš 🙂.