Nikdy; jakmile se začnu nudit, jdu si pospat
7Kdo udělil odpovědi palec? da ny, e1232851@trb, ReHu, annas, briketka10, marci1, gecco
před 3387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, od té doby, co jsem si koupil medvídka mývala :)
4Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, gecco, Šidlo
před 3387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani nevím, kdy naposledy.
Vždycky mám co dělat.
A kdyžse mi nechce, trochu si polenoším, ale neznamená to, že bych se
nudila 🙂
0 Nominace Nahlásit |
No… ano… a častokrát i ráda… pár minut občasného sem- tam nudění se mě umí tak nějak nově „tvůrčeji nakopnout“.
A opravdu si neumím naplánovat každou minutu ze svého dne, den co den, týden co týden…, abych ji vyplnila něčím, co mě bude stále naplňovat… a tak se prostě stane, že se jednou za měsíc pár nudných minut objeví a po pravdě- ani nevidím důvod, proč se naráz nutit nadchnout se do něčeho, jen abych se nenudila… Tak se pár minut nudím- no a? :o)
I když- když jsem tuhle byla na neschopence, poslední 2–3 dny jsem počítala každou minutu do jejího ukončení… tak tenhle druh nudy bych už nerada opakovala…
0 Nominace Nahlásit |
Tak toto se mi ještě nikdy nestalo.Bydlím na vesnici a kolem baráku je stále co dělat.Pokud je ošklivé počasí, tak zase v garáži je co dělat a když je zima a hodně sněhu, tak sedím u počítače, třídím fotky od dětí (s vnoučatama), popř.stahuji písničky (když slyším v rádiu či televizi písničku, napíšu si její název a pak ji hledám na netu) a pak si z nich dělám svoje CD.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nuda je nezdravý stav.....fyzicky aj duševne
väčšinu života sa jej úspešne vyhýbam
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1
před 3387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne. Nenudím. Nudit se, stává se v současnosti jakýmsi „módním doplňkem“ a projevem životní úrovně ! 🙂
„I nuda je důkazem určité životní úrovně.“
„Nuda je čekáním na smrt“.
Citát : Hebbel Christian Friedrich
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3387 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |