plebs

O kolik procent od voličů vyhraje generál k pronajmutí Hrad?

Podle mého i průzkumu a médií by bylo vhodné aby A. Babiš souboj vzdal.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 662 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

Hele, já fakticky nwm! Totiž ještě donedávna jsem tipoval, že Bureš projde do druhého kola, kde ale nabourá na voliče jiných (neprošlých) kandidátů, kteří dají svůj hlas „antibabiš“. Což je venkoncem v souladu se „systémovou volbou“ (podle mne).

Jenže…
Čím dál tím více se k mému mírnému překvapení ukazuje, že mnozí, dokonce i ti, kteří Bureše nemohou ani cítit, mu PŘESTO DAJÍ svůj hlas (tím mám na mysli ty, kteří si na volební šaškárnu hrají)! Nikoliv jako „, je dobrej, chceme ho“ (pochopitelně, když ho mají za šmejda), ale NAVZDORY systému, potažmo vládnímu kandidátovi pětiprolhanice natruc.

Jednoduše v Burešovi vidí menší zlo než v kadnidátovi vlády národní zkázy (která za jediný rok dokázala naškodit TOLIK, že Hitler se svojí celou „válečnou šestiletkou“ se může s ostudou zahrabat), tedy žádná láska se nekoná. Prostě mají STRACH, KAM až by to mohlo se soudruhem generálem zajít, protože jim bohatě stačí již to, co nám pětiprolhanice „nadělila“. Proto půjdou volit Babiše, i když ho nesnáší. Což mi přijde zajímavé a výsledek „že vyhraje soudruh generálšpiónek“ NEMUSÍ být tak jistý. 😮 😉

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
schranka

To se takhle nedá předpovědět. Ty průzkumy nemusí odpovídat realitě a skutečnému výsledku. I v jiných prezidentských volbách se kolikrát některé průzkumy zmýlily. Nejen v Česku. Důležité je kolik a jakých voličů nakonec bude volit.
Dá se ale očekávat, že vyhraje Pavel. Je populárnější a taky je tu velká mediální Antibabiš kampaň. Nedá se ale říct o kolik procent bude rozdíl.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Vyhraje těsně o prsa, možná ani nevyhraje přímo, ale vznikne jakási plichta, jež bude mít za následek opravné sčítací mimikry přičemž současně proběhne matoucí rošambo na generálovu počest, v jehož veselí i plichta jaksi vyšumí do ztracena a začne se považovat za generálovo vítězství, tato euforie jej do nájmu křesla podprahově sama protlačí- ve správný okamžik zalepená očička ošklivou událostí z Ukrajiny, nebo jinou, kmenové tanečky, ayahuasca- nekončící matoucí rošambo, Zeman oči v sloup, dáme panáka, popelníček, řadový občan si ani nevšimne kdy přesně generalissimus převzal žezlo a že již milosrdně správně vládne správné věci.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Pevně doufám, že koho media favorizují, ten to prohraje. Zatím to fungovalo při protlačování Schwarzenberga i Drahoše. Media jsou k Babišovi nepřátelská. Snad se všichni voliči nedali zblbnout jejich špinavým marketingem.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Počítám tak 15 – 20%

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Podle aktuálně vypsaných kurzů sázek na Tipsportu je krajně nepravděpodobné, aby Pavel získal méně než 55 % a Babiš více než 52 %

0 Nominace Nahlásit

orwell

Není důležité jak kdo volil, ale jak se to spočítá. A kdože nám to bude počítat? Tam by měl směřovat dotaz.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Nech si ty provokace.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

aliendrone: BLAHOPŘEJI! Že bude hlas Babišovi pro mnoho lidí protestním hlasem proti současné vládě se rýsuje už několik měsíců (a po nepostoupení Bašty do druhého kola je to nad slunce jasné).

aliendrone

Ono se toho „před volbami rýsuje“ TOLIK (zvláště „již několik měsíců“), že by klidně mohl být zvolen i Trautenberk. 😉 😄

Píši JEN TO, co sám zaznamenávám ve svém okolí (a co jsem doposud neregistroval). Ale když jsme u toho – každý ovčan přeci „volí podle svého svědomí“, „zodpovědně“ a tak vůbec. To je přeci gró demokracie, ne? 🙂

ANEBO

Je to TAK, že DEM(ENT)OKRACIE nám tím ukazuje svoji NESKUTEČNOU ZHOVADILOST A IDIOCII? 😉 😁 😁

Pepa25

aliendrone: Trautenberk nikdy nekanditoval, ale Babiš sbírá hlasy „proti vládě“ od začátku kampaně, na tom si dovolím trval.
Tomu tučnému nerozumím. Já nemám nejměnší problém, jak kdo volí, kdlidně ať tam hodí prázdný list s kosočtvrtvec, to není problém demokracie, jeho volba VYPOVÍDÁ HLAVNĚ O NĚM.
P.S. Jediné, co mě v souvislosti s volbami opravdu s.re je už dopředu zpochybňování regulérnosti voleb, které tu opakovaně provádí jistý mamlas.

aliendrone

Pepa25>>> Tak to ti závidím, tu bezproblémovost. Bohužel já to vidím JINAK, zejména tehdy, když vidím a NESU – MUSÍM NÉST – DŮSLEDKY takové volby (které jsou notabene PŘEDEM JASNÉ)! 😕

Pepa25

Nedávno jsme tu probírali, co by se stalo, kdyby někdo odstoupil – měl jsem pocit, že to pochopil i zjentek. Že to nechápe Babiš, to mě nepřekvapuje https://echo2­4.cz/a/H99SX/­zpravy-domaci-pavel-by-mel-odstoupit-mini-babis-prezidentske-volby-2023 Ale tazatel se návrhem zařadil na jeho úroveň …

schranka

Pokud jeden z kandidátů, co se dostal do druhého kola odstoupí, tak na jeho místo sice může nastoupit ten třetí, který do druhého kola nepostoupil, ale nemůžeme přece očekávat, že když v prvním kole docela pohořel, že v tom druhém snad vyhraje. To by museli všichni voliči toho odstoupeného přejít k tomu nahrádnímu. A to není pravděpodobné. Kdyby odstoupil jeden ze dvou fanalistů, tak to nenahraje tomu třetímu, ale nejvíc tomu zbylému a populárnějšímu finalistovi.
Odstoupí Pavel a vyhraje Babiš. I když se bude konat druhé volební kolo s náhradníkem.

zjentek

Schránka + pětadváca, přece oba vidíte, že vládnout má Petr Pavel, tak si to „osud“ žádá, tak co řešíte? Všichni to vnímají a dle toho činí, i ten Babiš! Tím pádem se prostředek stává nevyhnutelným a věc reálnou! Rádi ze sebe děláte hloupé ve smyslu, jé, tak ono se to fakt povedlo, to byla ale náhoda/štěstí… to bylo vo fous! 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Hovno, jde o NEZVRATNÝ OSUD! Přečtěte někdy taky něco mezi nebem a zemí, ať neskončíte jako Elkon- PRAGMATICKY, ovšem s otevřenými ústy.

A ano, i zjentek probíranou látku pochopil. 😝

zjentek

Souhlas s Alienem, ODS při nenažranosti nikdy neznala míru, ovšem v čele s Fialou už ztratila VEŠKERÉ MOŽNÉ MORÁLNÍ ZÁBRANY (a Fiala rétor vše národu jistě správně vysvětlí>>> https://www.y­outube.com/shor­ts/M2z74JUHpcQ ).

zjentek

Na Andrejko kurz již 7 a více, stojí za zvážení, šikovná domluva na síti jak spravedlivě přelít matetek ze sázkovek do kapes běžných voličů a následná hromadná akce.

Nový příspěvek