Zdravim, občas mně píchá u srdce.Naposledy jsem to měl v listopadu to nějak přešlo.ted se to vrátilo.Je to tak třeba dvakrát za den a třeba dvě minuty mně to tam píchá s mezerama.Konkrétně je to na pravé časti(podle mně).Ještě dodám že mi je 14 let,jsem hubenej,nekouřim a nepiju :D.Nevíte co by to mohlo být?Do nemocni se zatím nějak neženu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4285 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jestli nemáš jiné obtíže, přičti to dospívání. Je to obvyklé, v tomhle věku. Až půjdeš na pravidelné vyšetření v patnácti – určitě to ale svému lékaři řekni.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také si myslím, že to nemusí nic znamenat. Někdy to souvisí s držením těla. Je možné že třeba přetěžuješ zádové svaly a to se může projevovat takovou vystřelující bolestí na srdci. Určitě se nemusíš bát nějakého infarktu nebo tak něco. Rozhodně o tom ale řekni lékaři a on ti už řekne co a jak…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4283 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemusí to nic znamenat, může to mí spojitost pouze s dospíváním, ale také to může být předzvěstí velmi závažných problémů. Osobně bych navštívil co nejdříve lékaře.
0
před 4285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco podobného začalo v Tvém věku známé, nakonec se z toho vyklubala šelest na srdci. Tím Tě nechci strašit, ano, může to být opravdu prkotina, ale nepodceňuj to. Navštiv svého lékaře, který Tvůj stav zná a může provést odborná vyšetření, my můžeme jen hádat ve hvězdách.
0
před 4285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dejese se mi to stejne. Me je 15, ale uz to dela tak rok. Akorat me to dela kdyz dycham, tak to zacne pichat po chvilce to zase prestane
0
před 4285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně to dělá taky.. v mládí jsem měla šelest na srdci, ale teď už nemám.. vyšetření bylo v pořádku. Potom doktora napadlo, že to může být od páteře, doporučil mi cvičit na balonu.. tak zkus 😉
0
před 4284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |