Mám menší problém,po cca 3 měsících jsem chtěl provézt Obnovení systému,zvolil jsem si datum asi týden zpátky a čekal že se počítač uvede do stavu odpovídajícího datumu,který jsem si zvolil.Obnovení systému jsem prováděl po X-té,takže mě překvapila ,,hláška,,co se mi po relativním dokončení vlastního obnovení objevila,a sice OBNOVENÍ NEBYLO DOKONČENO…VÁŠ POČÍTAČ NEMŮŽE BÝT OBNOVEN…Pokoušel jsem se znova o Obnovení,pokaždé jsem zvolil jiné datum a vždy se stejným výsledkem.Poradí mi někdo kde je zakopanej pes,nechci s notebookem hned lítat po servisech,snad někdo poradíte a odstraním si chybu sám,předem díky…:-)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4721 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je potřeba zavřít spuštěné programy a aplikace. Více zde:
http://support.microsoft.com/kb/306084/cs
0 Nominace Nahlásit |
Otázkou je, proč tak často používáte obnovení systému, jestli v počítači není nějaká HW závada. Podle toho bych se zaměřil buď na testování jednotlivých komponent nebo na opravu systému, v krajním případě přeinstalaci. Příčinou může být i čisticí program. Můžete se pokusit o opravu systému pomocí instalačního media. Postupuje se stejně jako při instalaci s tím rozdílem, že po odsouhlasení licenčních podmínek zadáte opravu volbou R. Není potřeba formátovat disk, programy a data zůstanou. Pomůže to ale jen někdy.
0 Nominace Nahlásit |
Je docela možné, že při nějaké příležitosti se vymazal soubor bodu obnovení, většinou hiberfil.sys, jinak postupovat třeba dle
Zdroj: http://www.tipypropc.cz/oprava-poskozenych-windows-xp/
0
před 4720 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a máš tam uloženej bod? protože pokud ne tak to tam nemůžeš obnovit. musíš mít bod obnovení a pokud to máš tak reinstalnout pc nebo dat recovery :D
0
před 4720 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |