Určite už niekto z vás robil domáce ,,batikované tričká". Bude však táto farba a technika fungovať aj na rifle??? Mám na klasických- tmavomodrých – rifliach šmuhy a chcela by som ich skúsiť ,,ofarbiť". Nezničím ich ešte viac???
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4874 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To nevím, ale zkus zajít do drogerie a přečti si od těch barev návody apod. Obarvit by to mělo cokoliv – myslím z oblečení. A ničit to trochu asi bude – to je podobné, jak když si člověk barví vlasy =)
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Džuls, pokazdejinak
před 4874 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Synovo pritelkyne si kupuje specialni barvu na rifle a barvi si je v pracce. Je tam navod. Ma vsechny rifle jako nove. -iv-
3Kdo udělil odpovědi palec? Berušinka, Džuls, pokazdejinak
před 4874 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hlavně pamatuj, že barva/1sáček/je na určitou váhu barveného materiálu, takže raděj 2 sáčky ,ale to bude uvedeno v návodu kolik 1 sáček obarví kilo látky
/to jen ze své zkušenosti/
2Kdo udělil odpovědi palec? Džuls, pokazdejinak
před 4874 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hlavně pozor, jestli ty rifle chcete mít různobarevně batikované, tak budete muset nejdřív stáhnout tu původní modrou barvu nějakým odbarvovačem a nejsem si jistá, ale úplně bílé potom asi nebudou…
jednou jsem si omylem obarvila bavlněné kalhoty na růžovo (ale fakt jen omylem!) a odbarvovala jsem to klasickým savem – a je fakt, že se nerozpadly… ale zůstaly takové zašedlé :/ a už jsem to potom prala v různých ::zaručeně nejlepších:: prášcích ;)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |