Věc se má tak, že mě uklidňují přírodní zvuky, jako déšť, tekoucí voda, zvuk větru a tak podobně a je tomu i tak i u věcí, jako pračka, zvuk projíždějících aut a tak podobně… mno a tenhle bejvá to většinou na zimu. Brzy ráno, anebo k večeru.. z vleku jsem si jistý, a je to jakoby takové „houkání“. Nevydává to náhodou sněžný pluh? Nebo něco jiného? Ptám se z důvodu, že mi ten zvuk přijde příjemný a chtěl bych si ho najít na netu.
Plvodní neotázka
Otázka ohledně jednoho zvuku..
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? orestez před 2499 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Může to být cokoli. Může to být pluh, může to být rolba nebo hučení sněžného děla, ale stejně tak dobře to může být něco jiného. Z tvého popisu to nikdo lépe neurčí. Co se tam takhle zajít podívat?
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tvém věku. I já jsem v mládí po ránu často slýchával tajemné hučení, ale s přibývajícím věkem už to slyším stále méně. Asi se mi horší sluch.
0 Nominace Nahlásit |
Podobných zvuků i melodických je všude kolem plno. Po rozboru se dají vzít samply a použít je jako vrstvu do zvukové nahrávky. Nebo do relaxační hudby, organic ambientu nebo chillout.
0
před 2499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj Drape. Jo, asi to i udělám, protože jakmile jsem otázku odeslal, hned mě to napadlo též, tam zajít. Ale nechám to už tady, třeba mi to někdo poví a ví to.