Možná jsem divný, říkejte si o mě co chcete, ale mě to příde prostě sexy. Většinou usměv holky s rovnátky je hezký.. :)
0 Nominace Nahlásit |
Nesud knihu podle obalu. Kazdá hodná, kamarádska holka je pěkná. S tím se opravdu netrap.
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ne že bych je vyloženě vyhledával, ale většinou to bývá tak, že když si pěkná holka nasadí rovnátka, není pak hezká o nic míň.
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Úplně nejvíc se mi líbí holky s rovnýma zubama. Rovnátka jsem teda u holek nikdy nevyhledával, ale pokud vedou k rovným zubům tak jsou OK 🙂
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Buď se mi holka líbí, nebo ne. Rovnátka to neovlivní. Rozhodně mi na holce rovnátka nevaděj. Buď klidná, ani při líbání to nepřekáží. Jen by je měl člověk pořádně čistit.
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Každá holka je svým způsobem hezká a je jedno jestli má zrovna rovnátka.Neposuzuji holky podle toho jestli má a nebo nemá rovnátka,ale jestli je inteligentí a něco umí,krása tělesná není všechno,jsou i jiné hodnoty kterých si u holek cením.
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne. Ale dokážu se přes to přenést. A zároveň oceňuji její přístup se sebou něco dělat.
0
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No vy jste teda hlavouni, nedošlo vám, že ta rovnátka tam jsou proto, že holka o sebe dbá a chce mít hezké zuby? Vždyť ta rovnátka půjdou jednoho dne pryč a zbydou krásné, rovné zuby, ne? Chtěla bych, aby měl rovnátka každý, kdo to jen trochu potřebuje, aby se mohl v budoucnu vždy zasmát na plný kule bez toho, aby si dával před pusu ruku, aby zakryl křivé zuby. …Tak to jsem se zas pobavila, prej „dokážu se přes to přenést,…děsí“…kvůli takovým lidem si ty holky ta rovnátka radši nedaj. což je obrovská chyba
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |