Zdravím všechny:) Mám na Vás prosbu jestli nemá někdo s tímhle zkušenost. S kamrádkou sme se rozhodli oživit naše účesy doma ,aniž bychom zaplatili 1200 Kč u kadeřnice za měsíc. Obě máme hnědě nabarvené vlasy dlouhé asi do půli zad a chceme je oživit pramínky. Jak si vlasy osbarvit a nabarvit pramínky na fialovo a modro? Máte někdo nějaké zkušenosti nebo postup? Piud ano budeme moc rády. Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5018 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlepší mate když si zajdete ke kadeřnici ta vam nejlíp poradí jak na vaše vlasy. Jsou různa kadeřnictví kde nemusíte platit 1200 kč. Každy měsíc chodím ke kadeřnici a vejdu se i do 500 kč a jsem maximalně spokojená. Jinak bych radila na oživení vlasu nějake kondicionéry nebo masky.A jednou sem si sama doma dělala růžový pramínky na hnědý vlasy a koupila jsem si v drogerce ružovou barvu na melír a pouze sem to udělala podle návodu a chytlo mi to dobře…ale není nad to si zajít ke kadeřnici..
0 Nominace Nahlásit |
Obarvování pramínků na fialovo a modro z hnědé? Radil bych nechat barvu trochu déle bo děláte z tmavé barvy světlejší, tak aby pořádně chytla. Pro urychlení schnutí se dá použít horký vzduch z fénu. Jinak na oddělení pramínků se dá použít alobal. Doporučuji ale extrémní opatrnost;-)
0
před 5017 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |