Řekneme, že odpověď Vás sice nepoučila, ale byla zábavná. Na Facebooku prostě kliknete na „Like it“, ale tady je pouze označení odpovědi za užitečnou. Označíte jí za užitečnou, když Vás pouze pobavila..?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? manon, johana 56, Alesh, Deli, Larissa, briketka10, zzzzz, anonym, anonym, Poklička, Nazdar Bazar před 4392 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Jo, řeknu vždycky v duchu danému uživateli „máš bod za humor“ ;{)>
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?aramah Nahlásit |
Ano, humor je velmi užitečný :) (A na některé otázky se ani jinak odpovědět nedá nebo si jinou odpověď ani nezaslouží).
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je v sekci zábavy tak ano. Označuji tak i zábavné otázky.
Doplňuji:
Já body zrovna nešetřím. Když položím otázku, tak oboduji všechny co mi
odpověděli, prostě jim ten bod dávám za to, že mi odpověděli. 🙂
Upravil/a: zzzzz
11Kdo udělil odpovědi palec? manon, aramah, skorcovaz, johana 56, Bublinnka, Deli, Damiana, briketka10, RyuzakiKate, anonym, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
taky dávám bod za vtipnost, nebo alepoň za ochotu poradit, alespoň něco
10Kdo udělil odpovědi palec? manon, skorcovaz, elektrikář, johana 56, Damiana, briketka10, RyuzakiKate, zzzzz, anonym, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keď ma zaujme, ano.
9Kdo udělil odpovědi palec? manon, aramah, skorcovaz, johana 56, Damiana, briketka10, RyuzakiKate, anonym, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Takovou odpověď považuji za nejužitečnější! 🙂 Jestli má někdo ten dar a umí pobavit, neurazit a zároveň neplácat nesmysly nebo si jako berličku brát přisprostlé vulgarity, jsem ráda, že ho „znám“. Není nic horšího než citový mrzáček a nabubřelý blb, který si myslí, že je někdo zvědavý na jeho poučování.
9Kdo udělil odpovědi palec? manon, skorcovaz, elektrikář, briketka10, RyuzakiKate, zzzzz, Kohut57, anonym, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To dávám za snahu, že si někdo dá práci napsat odpověď.
Doplňuji:
http://www.odpovedi.cz/otazky/co-jsem-mam-rad-malou-studenou-12-pivo
jsem i nominoval
Upravil/a: anonym
8Kdo udělil odpovědi palec? manon, aramah, skorcovaz, Damiana, briketka10, RyuzakiKate, zzzzz, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud není odpověď vyloženě mylná, tak boduji. Někdy je humor užitečnější než dobrá rada.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Ano oznacuji;-)
5Kdo udělil odpovědi palec? manon, Damiana, briketka10, Deli, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, za užitečnou odpověď označuji tu odpověď, která je pro čtenáře dotazu užitečná.
4Kdo udělil odpovědi palec? manon, skorcovaz, briketka10, anonym
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |