Ahoj.. chtěl bych se zeptat, jestli se mohou tyto RAMky: http://pameti.heureka.cz/team-elite-ddr2-4gb-2x2gb-800mhz-cl6-ted24gm800c6dc01/#section Dát do mého PC..
Info o mém PC:
Název základní desky: HP Compaq dx2450
RAMky mám: DIMM1: Elpida EBE10UE8ACWA-8G-E
Velikost modulu: 1 GB (1 rank, 8 banks)
Typ paměti: DDR2 SDRAM
Rychlost paměti: DDR2–800 (400 MHz)
Mimochodem koukal jsem do PC a u ramek jsou 4 sloty
Snad sem nepíšu nesmysli..
Budu vám fakt moc vděčnej.. :) Moc se v tom nevyznám.. :D
Zajímavá 0 před 3266 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Doporučujem stránku HP:
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=3658385
konkrétny stroj HP Compaq dx2450
tu nájdete informácie a môžte zadať aj otázky priamo odborníkom.
0 Nominace Nahlásit |
jo poběžej ti, mají stejnou čipovou sadu a stejnou frekvenci… typ přesně do tvého pc
0 Nominace Nahlásit |
Ty paměti z Heuréky jsou dva dvougigabajtové (2×2GiB) moduly (pro použití v zapojení dual channel). Dokument ve Zdroji uvádí, že deska podporuje půl- nebo jednogigabajtové moduly. To znamená, že ve tvém PC pravděpodobně paměti nepojedou.
Dále – protože HP dělá obvykle tajnosti s hardwarovou konfigurací svých produktů, nenalezl jsem (tedy: zas až tolik jsem nehledal :) ), jaký procesor obsahuje tvůj PC. To ale nevadí, chtěl jsem jen dodat, že je docela možné, že máš nainstalována 32bitová Windows. V tom případě je navrhovaná RAM zbytečný luxus, protože umí využít jen 3 a něco málo navíc GB RAM. Takže by ti stačilo dokoupit 2 GiB. Procesor jsem do toho zamíchal, protože podle něj se dá prohlásit, je-li možné na PC nainstalovat 64bitová Windows, ty pak mají limit využitelné RAM daleko výše.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |