Ahoj. Mám v PC jediný SSD disk 250 GB. Včera jsem stahoval různé drivery, protože se mi výkon PC zdál takový nestabilní. Po updatu mi náhle zmizel „druhý disk“ ( na kterém jsem měl uložené programy atd. , při instalaci jsem si disk rozdělil na dva) + mi PC nyní hlásí pouze jediný disk s kapacitou 110 GB.
Zkoušel jsem snad všechno, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem 2krát zformátoval disk, kompletně nový Windows atp., ale disk mám stále pouze 110 GB. Nevíte, co s tím? Mohlo dojít k poškození disku? Tento disk mám cca 4 roky.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 931 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pravděpodobně sis přepsal tabulku rozdělení diskových oddílů. Taky žádné formátování nepomůže, když systém oddíl NEVIDÍ. Nejdřív budeš muset „ztracený disk“ (přesněji diskový oddíl) ZVIDITELNIT pro systém, teprve PAK se v něm můžeš hrabat.
Použij buď klasický linuxový GParted (freewaree, je běžnou součástí různých LiveCD dister, dá se sosnout i samostatné GParted Live CD) NEBO pro Widle Acronis disk director (to už free nejspíš nebude). Přirozeně že v samotných Widlích můžeš použít „Správu disků“, ale víš jak je to s dementoidními utilitami od Mrkvosoftu! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |