Vaše názory, jakekoli, na tuto ozdobičku? :)
Doplňuji:
afro.minerva: :D nebolí to ;)..a mě se to líbí. Proč zrovna ten? No do
bricha bych si to asi nedala za ty prachy a kdyz pak kvuli tehotenstvi to musite
vyndat, pak do jinych casti obliceje se mi to nelibi. a o intimnich mistech-fuj
to uz vbc ne.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5371 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych taky do jazyka nešla. Když jsem byla malá, tak jsem si koupila časopis ve kterém bylo napsané, jaké jsou nevýhody piercingu v jazyku. Nevýhodou prý je, že se Vám tam dostává jídlo(pod ten piercing) a musíte tto vytahovat a čistit. Jestli to je pravda, nevím, ale moje tř.učitelka, která ho měla, mi to potvrdila. Asi na tom něco bude… ;o)
2Kdo udělil odpovědi palec? Nuk nuk, anetadela1
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pár známých to mělo a po čase to dali pryč.Vadilo jim to.Nedavno při piercingu zemřela v Rusku nějaká dívka ale otázkou je jak to prováděli.Vidím také úskalí s tím jídlem – s tou hygienou.
2Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1, rynek878
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
au, au, au, au… Trochu moc bolestivé na můj vkus. A navíc i nepraktické. Podle mě je to zbytečné. Proč zrovna jazyk… To bych si teda udělat nenechala.
1Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1
před 5371 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně se mi to moc nelíbí a so jazyka mi to připadá hodně neestetické. Ale je to Váš styl a vkus a ten Vám brát nebudu. Pokud se to líbí Vám, tak po této stránce, budiž.
Horší je zdravotní stránka věci. Jazyk je velice citlivý orgán a kromě možného a dost vážného poranění právě jazyka (k němuž ale snad nedochází tak často) hrozí různé záněty a alergické reakce víc než jinde v těle. Tyto problémy můžou pocházet buď z kovu samotného, nebo z nečistot, které se mohou kolem ozdobeného místa usazovat.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně to přijde tak malinko do nechutna.Ale!!! to
je jen můj názor,pocit.
Co by mne zajímalo-PROČ? Proč má spousta lidí sklon napodobovat
ostatní?Všechny ty tetované dívky -vypadají,jako by vyjely z jedné
výrobní
linky.Ale-opakuji-můj názor.
0 Nominace Nahlásit |
Známá to má a pořád si jím ťukala do zubů. Už kvůli zubům bych si to nedala. Záleží ale na vás.
0 Nominace Nahlásit |
Me se to v jazyku nelibi. Kamaradka ho mela a prvni dny se ji spatne mluvilo… Je to bolestive a nevypada to hezky.
0
před 5370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |