Celé tělo mám posypáno drobnými puchýřky a strašně to svědí. Je nějaká bylinka, která by mi pomohla?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5412 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud je to skutečně alergická vyrážka / kopřivka, spíše než bylinky bych zkusila fenistil gel – patrně bude mít rychlejší efekt a zamezí svědění.
Z bylinek můžete zkusit vnitřeně (čaj) heřmánek a řepík, zevně pak levandulový a tea tree olej (potírání) nebo koupel z měsíčku.
0 Nominace Nahlásit |
Dobrej by byl tekutý pudr,možná heřmánek.Je to pravděpodobně alergická reakce,která může mít různé příčiny.Navštivte pro jistotu lékaře.
0
před 5412 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jde skutečně o kopřivku – tedy alergickou reakci, zamyslela bych se především na tím, co jí mohlo vyvolat a pak se pokuste alregenu vyhýbat.
Pokud by ale vyrážka nemizela nebo se opakovala, pak bych zvážila návštěvu lékaře, kožního nebo alergologa.
0
před 5412 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dost často nakupuji na altaherba tam se podívej a uvidíš jestli najdeš něco co ti vyhovuje :) za mě nejlepší obchod
to je super, jsem teda spíš na přírodní přípravky a kosmetiku, doplňky a tak, tak to bych uvítala nějakou radu :)
Koukini se na https://www.dimetinden.cz/ jsem byla dost spokojená, dost účinný a hned se uleví :) třeba by ti mohl vyhovovat
s kopřivkou taky mám často probémy, ale nic extra to není :) ani jsem nebyla u lékaře, koupila jsem mastičku a vše v pohodě, vždycky to nějak rychle přešlo
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |