Zdravím mám takovej menší problém s pc, když dám ve windowsu vypnout nebo restartovat tak se vypne monitor ale pc pořád běží dokud ho natvrdo nevypnu máte někdo nějaké rady? mám windows 10 Home a aktualizace jsou nainstalované všechny.
Zajímavá 0 před 770 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Občas pracuje v pozadí, alebo sa niektorý program zacykluje. Skúste použiť niektorý z vašich „údržbárskych“ programov.
0
před 770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli je to jednorázové, neřešil bych to. Jestli se to opakuje, zamysli se, co jsi s ním dělal naposledy. Instalace nového SW nebo HW, aktualizací apod. Zkusil bych to odebrat.
Jestli se nic nedělo, příkaz shutdown /s /f /t 0 vypne počítač s nuceným ukončením běžících procesů (záměnou /s za /r vyvoláš restart, nula na konci znamená po kolika sekundách se má provést). Napřed bych zkusil tohle. Pokud to projde, spustil bych Windows v nouzovém režimu a opět vypnul/restartoval, to spíš pro kontrolu. Každopádně následně bych povypínal vše, co se spouští po spuštění počítače, a postupně vše zase povoloval a hned restartoval, dokud bych nepřišel na to, co to dělá.
0
před 770 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušel jsem všechno, ale stále dělá to samý prostě monitor se vypne ale pc furt běží.. už fakt nevim co s tím..:(
Občas taky musím vyndat baterii z notebooku. Manželka si ale koupila noťas, který nemá vyndávací baterie, divím se, že vůbec něco takového si dovolí prodávat. No jsem zvědav, asi bude vždycky muset počkat, až se vybije baterka…
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |