Pocity na zvracení,nevolnost
Už asi přes rok trpím pocity na zvracení a nevolnosti. Bojím se zvracení a bojím se, když někdo bude zvracet, vim, zní to divně, ale věřte mi, že není jednoduchý s tím žít, narušuje mi to život, nemužu spat, protože je mi zle, nikam nechodím, protože je mi špatně… byla jsem u lékařky a ta mi dala jen prášky, po kterých mi bylo 2× hůř. Už nevim co dělat, jim zdravě, žádný sladkosti, žádný smažený věci a tak dále. Většinou nezvracim, jen mám pocit, že budu zvracet, bolí mě kolikrát tak silně žaludek, že z toho i brečim. Kdyby nekdo měl nápady, co to muže být, nebo nějaký léky, co pomáhají, budu rada
Zajímavá 0 před 2128 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Měla byste opět navštívit lékařku, znova jí říct, jak se cítíte atd. Přes internet není možné se léčit a stanovovat diagnózu.
Pravděpodobně vaše problémy se zažíváním budou souviset s psychikou, protože ta ovlivňuje různé nemoci – jde o psychosomatické potíže, které se mohou takto projevovat. Někomu nesvědčí ani syrová strava, byť je zdravá.
Pište si, co sníte, které jídlo vám sedí, které nikoliv. To může pomoct i lékaři při stanovení diagnózy.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Moje křišťálová koule ukazuje, že je to extrémně vážný a složitý problém a že byste měl navštívit spíše psychologa než obvoďáka. Doporučení netřeba. Taky by bylo vhodné jíst úplně normálně. Myslím, že „strach“ a lpění na „zdravé“ výživě tomu teda rozhodně nepřidá.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |