jiní...
Ne, zatím na štěstí. I když se dělali skoky nebo jednou jsme měli vidlice prohnané ohněm. Zažít nechci. Proto možná lépe chodit pěšky? Nebo to kolo raději nepoužívat. A není kolo lepší na ježdění a ne na lámání rámu?
Jinak v hlasování ani jedno nemohu a dál by to nepustilo.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
urazila jsem už 2 vidlice
asi v 10 letech jsme hríli na kole na babu a já chtěl ujet do vysoké trávy a tam byl betonový panel – tak jsem se proletěl a narovnal vidlici. pak se mi něco podobného stalo asi i před třemi lety akorát že jsme jeli z baru – kamarád jel podjezdem pod koleji a já chtěl být rychlejší a vzít to horem do malého kopečka ke kolejím tam seskočit přenést kolo, akorád že asi ve 3/4 toho kopečka byl taky betonový schod asi 40cm o kterém jsem nevěděl :/
Upravil/a: BANAN93
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiní...
Jo,když jsem vezl obraz Mona lisy,upadl mě a já ho zlomil.
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiní...
jo zlomil, na starym kole vrchní štangli u hlavového složení. Nedávno zadní stavbu na DHčku.Ulítla packa co drží čep kyvky.
Upravil/a: honza19hk
0 Nominace Nahlásit |
jiní...
Jo.
Jela jsem přes křižovatku a kolo se rozložilo zrovna uprostřed.
Naštěstí nic nejelo 🙂. Bylo to večer a před lety nebyl tak velký
provoz.
Rám byl nejspíš shnilý.
Cesta zpět pěšky se zlomeným kolem a zádech.
Obě půlky byly spojené kabílkem ke světlu 🙂
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiní...
V roce 1989 jsem koupil kolo z Polska. Kola v té době byly nedostatkové zboží. Skupovali je vietnamci, kteří zde pracovali a odesílali je do své země. Rám se utrhl ve sváru při brždění na křižovatce. Reklamoval jsem, ale vrátili mi peníze. Měl jsem to nechat svařit a měl bych kolo.
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiní...
Ne a to jsem celkem špek.
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ano, byla to nehoda
jo, předloni si takhle jedu na svém krosu a jsem jen kousek od baráku, no a najednou si tak říkám? „ku**a, to kolo se nějak divně kroutí“. Tak na něj koukám, nic nevidím, jedu dál a pak jsem to uviděl. Pod sedlovkou ten rám byl prdlej, zkrátka ta vodorovná trubka se ve sváru utrhla od té sedlové trubky. No, tak jsem se otočil, dojel domů a nakonec jsem to vyřešil koupí nového rámu a přestrojením komponent. Takže jsem měl zase nové kolo. 😉
před 3265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aspoň se to dá se sfouknout jedním vrzem. Další otázky by následovaly zlomili jste řídítka? Zlomili jste ráfek? Zlomili jste pedál? Prase se dá míchat s křenem, jablkem i okurkou.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |