Jako příklad třeba pop a hity, nebo i žánrově. Já jsem nepřišel na nic lepšího, než poslouchat internetová rádia, kde většinou ukáží i kapelu, interpreta i název skladby. Tak si je zapíšu do sešitu a pak se snažím stáhnout ze stahuj.cz. Někdy se najít podaří, jindy ne. No a pak si to rozškatulkuju do podsouborů. Je pravda, že se současnou hudební scénou jsem už poněkud ztratil kontakt, přesto se mi hodně věcí líbí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 2104 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Já podobně, až na to, že místo stahuj.cz využívám uloz.to. Mají tam toho víc. Stahuji často celá alba.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Vůbec nějaké centrum stahuj neznám. Rád co teď znám, je Zara Larson, Alexander Louis a youtůbko nebo soundcloud nabídne podobné, co by se mi mohlo líbit. S čím bych rád utratil ušní kontakt, je česká hudební scéna. Vždyť bez kvalitních skladeb Broma je to vše cizí kopírák nebo oslava dob socíku.
0 Nominace Nahlásit |
Před lety jsem si natahal spoustu vykopávek našich, francouzských, italských, maďarských, německých – a to mi na dlouho stačí. A k tomu jsem objevil nádherná (a u nás naprosto neznámá ) alba ambientní a new wave hudby jako je Keiko Matsui a 2001. Nebo rumunské interprety Dida Dragan a Nicu Alifantis.
0 Nominace Nahlásit |
Z dnešní hudby nic, protože to nemá pro mě žádnou úroveň a z toho co mě zajímá (už jsem toho nastahoval dost, upravil a dal do složek na flešku do auta – dříve CD, dohromady kolem tisíce skladeb, v asi sedmdesáti složkách), jsem stahoval hlavně pomocí MP3jam. Někdy jsem stahoval z torrentu třeba několik CD od jedné kapely a z nich jsem vybral co mě zajímá a udělal jsem CD svoje.
Ze Stahuj.cz stahuji software.
Ke stahování hudby někdy (spíše zřídka) používám UložTo,
častěji YouTube. Adresu videa zadám na webu http://convert2mp3.net/
,
kde mohu zvolit formát (často volím MP3) a nakonec upravít název,
interpreta, „tagy“ apod.