Ahoj..v zimě mám jít na maturitní ples naší školy..hrozně moc bych si chtěla vzít podpatky,ale měřím 173 cm a už takhle jsem vyšší než některý kluci..a baleríny už mě nebaví nosit,ale bojím se,že budu za žirafu i když si vezmu 5 cm podpatky..jak to máte vy? dík za rady ;)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 4427 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych se toho nebála! Podívej se na modelíny, jak se dívají svým bohatým dědkům shora na pleš! U nich to nepřipadá trapné žádné straně! Stále je lepší být vyšší (tvoje výška není nijak enormní) než „malé pivo“.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
to bych neřešila, v podpadcích se i líp tancuje a chůze je ladnější ,neboj bude to v pohodě – přeci nebudeš stále nosit boty bez podpatku
0 Nominace Nahlásit |
Za žirafu rozhodně nebudeš, já jsem si se svýma 176 centimetrama na ples taky vzala 5cm podpatky a trapně jsem si rozhodně nepřipadala. A že tam máte nějaký kluky prcky, to je jejich problém, přece se kvůli nim nebudeš hrbit.
0 Nominace Nahlásit |
Hele, tak já půjdu s tebou. Já mám 195 cm, tvých 173 cm bych uvítal. 😉 … Podpatky si můžeš vzít, jaký chceš. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Neříkej, že ostatní kluci jsou tak malí. A podpatky si klidně vezmi, pochybuju, že v balerínách vytvoříš takový dojem jak v podpatkách. Když si budeš v 5cm podpatkách připadat vysoká, vezmi si podpatek 2–3cm, vynikne to i tak.
Emví
0 Nominace Nahlásit |
No když nechceš boty na podpatku,tak co třeba boty na klínku?Jsou pohodlné,určitě by tě nebolely nohy,věřím,že se dají sehnat takové,co by ti pasovaly k šatům a i na klínku kolem 3 cm.To by snad nebyla taková tragédie.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám 178cm a bez podpatků bych nešla. V nízkých botách leda shodíš celkový plesový dojem a budeš za selku. Podpatky jsou součást společenské róby, hned se jinak „poneseš“ a tancovat se ti bude taky líp. Na prcky kašli, to se někomu chceš přizpůsobovat celý život ?
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4427 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |