Minimálně počkejte až po šestinedělí,potom to záleží na vás jak se budete cítit.Pokud kojíte tak ale nespoléhejte na to že je to nějaká 100% antikoncepce,nejlépe je říct gynekologovi ať vám nehormonální antikoncepci napíše,nebojte miminku neublíží.Pokud nebudete chtít tablety tak používejte kondomy.Z vlastní zkušenosti vím že jsem kojila syna a během toho jsem počala dceru.Samozřejmě toho nelituji
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě počkej, až ti skončí očistky. Ty jsou dost infekční. A taky by jsi měla minimálně počkat do konce šestinedělí. Ale pokud kojíš, a myslím, že kojíš, tak se připrav na to, že budeš dost suchá, takže pokud nebudete používat nějaký lubrikant to nebude s tím sexem až tak valné. Než se ženě vrátí tělo do původního stavu před porodem, tak to trvá klidně i dalších 9 měsíců.
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já byla taky sešitá při prvním porodu.Opravdu počkejte min. 6 týdnů. Já na to neměla chuť ani po 8mi týdnech.Jenže manžel byl už nervozní… 🙂A bylo to pro mě velmi bolestivý, jak kdyby to bylo poprvé.
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pokud má žena císařský tak po roce pokud jsi měla porod normalní a byla jsi jen šitá v porodnici mi říkali že po půl roce
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejdříve po šestinedělí, a to i kdybyste šitá nebyla.. Pak to bude záležet na Vás, jak brzo se na to budete cítit, někomu se švy vstřebají rychle, někomu to trvá i několik měsíců.
0
před 5365 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |