Málo na co? Záleží co se stane. Pokud při pojistné události vznikne škoda 100 milionů, tak i 50 milionů je málo.
0 Nominace Nahlásit |
35 milionů je zákonné minimum. Záleží na tom, co se stane. Když vyhodíš autobus z dálnice a zkryplíš mnoho lidí, nemusí to stačit na náhradách škody všech poškozeným. Totéž třeba nehoda s vlakem na přejezdu. Ale obecně je naděje na škodu nad 35 milionů dost malá.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem pro nejnižší limit, je necelé 1% škod nad 35 milionu škody na jednu nehodu.
0 Nominace Nahlásit |
Osobně nikomu limit 35/35 nenabízím a pokud by to extra chtěl a nenechal se přesvědčit, tak jedině s podpisem že si to specielně přál. I z mimopojišťováckých kruhů jsem slyšel zkazky jak pán se starým Fáčkem udělal na polňačce škodu za za 40 melounů – a to bylo v levném Česku. Těch pár korun rozdílu za to nestojí.
0
před 2504 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pojišťovák mi udělal novou pojistku.Říkal že to je za stejných pravidel a plnění ale s mými bonusy že je to za mín.Po předčtení jsem přišel na to že mi to snížil z 50mil.na 35mil.bez toho aniž by se mě ptal nebo by mě na to upozornil.