pokud ma clovek nasetreno napr.pul milionu,nebo milion,kam nejlepe peníze
ulozit,aby mu mesicne naskakovali uroky?da se z ulozeneho milionu mesicnE
vydělat tak,aby to člověka uživilo,a kam ulozit?
Doplňuji:
brejlous ja jsem žena,jak to z těch lidí dostanu zpět 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? dudu, kapka, johana 56, gagaga, gecco, anonym před 3565 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máš dvě možnosti:
0 Nominace Nahlásit |
Tak takovému miliónu – tomu neříkám peníze, těm čtyřem
centimetrům (na výšku):DDD
Ten se ti dobře vejde „do polštářku“, tam mu bude nejlépe:DDD
Když budeš mít 10 miliónů na kontě, tak z toho takových
10 000,–Kč/měs. budeš mít, mohlo by jít i 25 000, ale to už je
riziko, čili nesmysl.
0 Nominace Nahlásit |
Nic není jednostranně výhodné. Vždycky je potřeba volit kompromis mezi výnosností, rizikem a likviditou. Dál je potřeba zvážit, kolik času tomu člověk chce věnovat. Pro skromný způsob života je potřeba mít zhruba 150 tis./rok, t.j. z milionu 15%. Takový příjem nezajistí žádný pasivní vklad, ani pronájem nemovitosti. Je potřeba jít do rizikovějšího, méně likvidního a i pracnějšího vkladu, např. tiché společenství, forex, soukromé půjčky na vysoký úrok a pod.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud momentálně uložíte svoje peníze do tzv. konzervativních /vemi
bezpečných/ produktů a jste připravena ze své renty docela skromně
každoročně žít, pak by Vaše investice měla činit alespoň 15 milionů
korun.
Naproti tomu při zvýšeném, resp. vysokém riziku a alespoň pětiletém
investičním horizontu /po tuto dobu nesáhnete na jistinu/ lze v průměru
ročně dosahovat až 20% zisku, avšak současně je nutno připravit se též
na možnost stejné event. i vyšší ztráty.
Za těchto podmínek by Vaše investice teoreticky nemula přesáhnout dva
miliony korun.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě není špatný nápad začít peníze půjčovat. Inspirovat se můžete například zde: http://www.coolpujcky.cz/srovnani-pujcek, je tu seznam bankovních i nebankovnich institucích. Určete si menší úrok než konkurence a peníze se vám budou krásně množit.
0 Nominace Nahlásit |
Brejlous nemá špatný nápad i když takto to nefunguje. Návratnost nesouvisí s pohlavím. Největší český portál P2P půjček řídí žena za podpory ženského kolektivu.
ja jsem strašně bojsa,bála bych se,ze mi to lidi nevrátí,mám slabou nervovou soustavu |:-))))
já Vám všem děkuju moc za odpovědi.REPETELKO,co mas za problém-nízké sebevědomí,nebo závist?jsme na otázkách odpovědích,ne na zvysovanim si sebevědomí urážkami.
No, myslela jsem to dobře! Když někdo (ty) udělá v několika slovech hned několik hrubek, je evidentní, že nemá ani základní znalosti rodného jazyka. A doplnění vzdělání není snad nic špatného, ne? Většina zodpovědných rodičů usiluje o to aby svým dětem mohli poskytnout co nejlepší vzdělání, které jim obvykle zajistí i slušně placené zaměstnání a společenské ohodnocení. To je ale evidentně nad tvoje chápání.
včera jsem si rikala,ze i když je anonym,ze si to moc eru osobně.děkuju Briketko,a zdravííím,dlouho jsem Tě nečetla 🙂