Avatar uživatele
anonym

Pokud mám ŽL na výrobu a následný prodej, můžu potravinové výrobky dělat v domácím prostředí?!

Doplňuji:
Kdo tedy posuzuje, že v kuchyni nemám bordel a je vše hygienické ?

Zajímavá 0 před 4130 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mapel

Na názvu prostředí nezáleží. Musí odpovídat příslušným hygienickým normám. To je rozhodující. Potom mohu i ve sklepě.
Doplňuji:
Krajská hygienická stanice – její územní pracoviště. Ta také schvaluje interní hygienické směrnice provozovny. Bez nich není možné pracovat. Nebo platit pokuty.

Upravil/a: Mapel

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání