zjentek

Pokud se někdy fakticky dožijeme blahobytu, kolik času pak lidem zabere pochopit, že mohou bez obav odříkat si?

Půjde o několik či mnoho tisíciletí?

Vývoj jsme pojali odzadu, cestou ryze materiální, no co se dá dělat. Šlo také odříkat si a vlastně takto blahobytu dojít. Byla by to kratší cesta, inu, co už.. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Bohužel takto naší cestou bude potřeba, aby dnes již de facto přežitá, zhoubná touha vlastnit a mít, stejně jako i přežitá touha materiálně něčeho dosáhnout, odezněly až evolučně, čili odtud ty predikované tisíce let.

Pravda, nebo lež?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? paul1 před 16 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
paul1

Zajímavá otázka, na kterou je obtížné odpovědět. Ale vynořilo se mi heslo, které jsme museli vyvolávat za minulého režimu v průvodu na 1. máje: „Blahobyt dokážeme vyrobit“.
Mně se stále při podobných příležitostech vynoří nějaká bolestná vzpomínka na minulé roky. Na to, jak jsme byli manipulováni. Teď je to tedy podobné, akorát hesla rozšiřují dezinformátoři, tenkrát to dělaly státní orgány.
Už jsem asi dost starý na to, abych tady, na tomto webu nějak velmi aktivně působil, nastupuje nová generace, přeji jí vše nejlepší. Nuda mi nehrozí, budu se věnovat dalšímu shromažďování podkladů pro moji další (druhou) knihu. První připravuji do tisku.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Sci – fi…

On se Ti Klaus Šváb, jeho příznivci a následovníci, postará, o „blahobyt“ postará 😉
To budeš, valit bulvy (nebo, ti po vás…).
Bude to „sdílený globální komunismus“, ehmmm, kapitalismus
a budeš, poslouchat, jako hodiny…..:-D

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek