zjentek

Hovoříme-li ve vlasti běžně o tom, jak se máme skvěle, byť lépe se mají i v tom „blbém“ Rusku, v kom/čem je chyba?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 375 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Ametyst

Tomu vůbec nerozumím. V naší drahé až předražené vlasti se předstírá, že je tu všechno v pořádku. Přitom se vláda i parlament chovají podle mantry „čím hůř, tím líp“. Nejdražsí energie, nejvyšší inflace, nejdražší potraviny mizerné kvality. V západních zemích, kam prý patříme, se neustále mluví o krizi,(cost of living crisis- krize cen živobytí ), o inflaci, „eat or heat“-lidé přemášlejí, jestli jíst nebo topit, protože na obojí nemají peníze. Tady se stále tančí na horní palubě Titaniku.
Chyba je slabé slovo- je to cílené tažení proti lidem. Bohužel se v tomto sjednotily politické, masmediální a byznysové elity. Novináři nejdou proti vládě, kritika neexistuje, všechno je asi fajn…neinformo­vanost lidí, z nichž mnoho už vzdalo koukat se denně na prolhané zprávy, když kolem sebe vidí úplně jinou skutečnost.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
VaclavZeman

Elkone, škoda jen, že si ti Somálci neumí zařídit život, že… Děkuju…

0 Nominace Nahlásit

elkon

Každý se má tak, jak si dokáže život zařídit. Bez ohledu na to kde žije. Já si nestěžuji. Kdo je lempl, ten má smůlu všude. A nadávat může jen sobě.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
VaclavZeman

Nic není černobílé. Děkuju.

zjentek

Elkone to je ale divné, že si nestěžuješ. Soudě dle toho, jak se zde prezentuješ, si stěžovat musíš. Vždy a všude. Děkuju.

elkon

Zjentek – vůbec mě nepřekvapuje, že věci nechápeš a neumíš rozlišovat. Stačí číst tvoje nářky a rádoby filozofování.

zjentek

Ano. No ale tebe jsem rozlišil trefně, no ne?

Nový příspěvek