Nedávno jsem psal, že jsem dostal exekuci na pokutu od DP 1012 Kč, jelikož pokuta byla zaplacena,obrátil jsem se na DP, kde se mi vysmáli, at si je dám klidně k soudu, že oni nepochybyli. Ale do smíchu mu asi moc nebylo, jelikož přeposlal můj e-mail právníkovi,který pro ně dluh vymáhal, a tak exekutora informovali, že tuto věc dávám k soudu, jelikož mi advokát podal návrh na okamžité zrušení exekuce § ten a ten, abych to mohl odeslat k soudu obrátil jsem na se exekutora o soudní čj. a jména soudce, který tuto exekutoci řešil, ale poslal mi za dva dni e-mail exekuční příkaz s jistinou 12 Kč ne 1.012 Kč, takže jak to, že si to dovolil exekutor přepsat sám od sebe, vyžádal jsem si originál od mzdové účetní a celé to předávám soudu,a stížnosti na min.spravedlnosti a na veřejného ochránce práv, jelikož jako cizinec si toto nenechám líbit, změnil pouze částku na 12 kč, ale chce zaplatit původních 25.000 Kč. takže ted si někdo vzpomene,že mu dlužím 1 kč, a vydělá 20.000 Kč, a lidská práva ? jsou v pr…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5027 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud jste tehdy zaplatil pouze 1000,– tak byla o to exekuce castecne zastavena. Ale dal bezi pro tech 12,– plus naklady exekuce – ty jsou v tomhle pripade 7735,– a pripadne jeste naklady advokata dopravniho podniku.
0
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek